Burning Studio 2023 : Ισχυρό λογισμικό εγγραφής δίσκων για CD, DVD και Blu-ray



Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Burning Studio 2023 : Ισχυρό λογισμικό εγγραφής δίσκων για CD, DVD και Blu-ray

read

Το Ashampoo Burning Studio 2023 είναι ένα ισχυρό λογισμικό εγγραφής δίσκων για CD, DVD και Blu-ray. Μπορεί να γράψει γρήγορα αρχεία, ήχο και βίντεο σε όλους τους εγγράψιμους τύπους δίσκων αλλά και σε εξειδικευμένα μέσα όπως BDXL ή M-Disc.

Η ενσωματωμένη αντιγραφή δίσκων ανιχνεύει αυτόματα τα ονόματα των κομματιών και μετατρέπει εύκολα τα αρχεία ήχου σε προσαρμοσμένους δίσκους ήχου με ξεχωριστά σχεδιασμένα εξώφυλλα και ένθετα. Οι λίστες αναπαραγωγής μπορούν να δημιουργηθούν αυτόματα κατά την αντιγραφή για εύκολη αναπαραγωγή με την επιθυμητή σειρά τραγουδιών.

Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να οριστικοποιήσει τους δίσκους και να τους κάνει να λειτουργούν σε παλαιότερες συσκευές αναπαραγωγής. Η ενσωματωμένη δυνατότητα επέκτασης δίσκων κατανέμει αυτόματα τα δεδομένα σε πολλαπλούς τόμους, εάν δεν μπορούν να χωρέσουν σε έναν μόνο δίσκο. Αυτό διευκολύνει την εγγραφή ολόκληρων συλλογών φωτογραφιών, εγγράφων ή τραγουδιών σε δίσκο.

Η εξαιρετική υποστήριξη για ISO και CUE/BIN μαζί με την ενσωματωμένη προεπισκόπηση εικόνας κατά τη δημιουργία και την περιήγηση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συχνούς χρήστες εικόνων δίσκων. Διαθέτει επίσης λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων σε οποιοδήποτε δίσκο, στικάκι ή σκληρό δίσκο. 

 Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προστασία από γρατσουνιές για να επιτρέπει την ανάκτηση δεδομένων από δίσκους με σημαντικές επιφανειακές φθορές. Η έκδοση 2023 είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 11 και διαθέτει επίσης μια νέα πιο διαδραστική αναζήτηση εξωφύλλων. 

Για να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση του πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο του κατασκευαστή (ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό) - προκειμένου να αποκτήσετε ένα δωρεάν κλειδί άδειας χρήσης.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Burning Studio 2023

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .