WFN : Ενισχύστε την ασφάλεια του υπολογιστή σας



Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

WFN : Ενισχύστε την ασφάλεια του υπολογιστή σας

read

Το Windows Firewall Notifier είναι ένα μικρό βοηθητικό λογισμικό που αναδιαμορφώνει το βασικό τείχος προστασίας των Windows για να ενισχύσει την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Η βασική αλλαγή είναι η ειδική παρακολούθηση των εξερχόμενων συνδέσεων δικτύου σας. Έτσι αφού έχετε τρέξει το πρόγραμμα, θα αρχίσουν να αναδύονται ειδοποιήσεις κάθε φορά που μια νέα εφαρμογή θέλει να πάει σε απευθείας σύνδεση. 

Ακριβώς όπως και με τα άλλα τείχη προστασίας, μπορείτε να επιλέξετε να απαγορεύσετε ή να επιτρέψετε τη σύνδεση, και να σώσετε την απόφασή σας. To Windows Firewall Notifiers (WFN) επεκτείνει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των Windows επιτρέποντας του να απεικονίζει και να χειρισθεί τις εισερχόμενες ή εξερχόμενες συνδέσεις. Απαιτεί Windows Vista ή νεότερη έκδοση Windows.

Κάθε φορά που μία εφαρμογή θέλει να συνδεθεί στο internet θα σας ρωτήσει αν το επιθυμείτε. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε εφαρμογές που σας είναι απαραίτητες και να αποκλείσετε άλλες σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη σύνδεσή τους με εξωτερικούς servers κ.λ.π.

Ακόμη, μπορείτε να αλλάξετε πολλές παραμέτρους μέσω του πολύ χρηστικού πάνελ της εφαρμογής και γενικά να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε κάθε απόπειρα επικοινωνίας του λογισμικού σας.

Σημειώστε ωστόσο, ότι το WFN δεν είναι ένα ξεχωριστό Firewall, είναι απλώς ένα λογισμικό με το οποίο μπορούμε να αναδείξουμε και να επεξεργαστούμε λεπτομερώς το κλασικό firewall των windows στον υπολογιστή μας ελέγχοντας κάθε απόπειρας σύνδεσης στο internet. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να το απενεργοποιήσετε κλικάρετε στο εικονίδιο DisableWFN. Θα τρέξει σε όλα τα windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WFN

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .