//Add More external stylesheets

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

@MAX Tray Player : Μινιμαλιστικός audio & video player για τα windows

read

Το κλασικό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων Windows κάνει καλή δουλειά και υποστηρίζει μια σειρά από μορφές πολυμέσων. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του παραμένει σχεδόν ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια. Σας αρέσει να ακούτε μουσική  όταν εργάζεστε με άλλες εφαρμογές των Windows; Τότε το @MAX Tray Player είναι για εσάς. 

Ενσωματώνει τη γραμμή προγράμματος αναπαραγωγής στη γραμμή εργασιών των Windows και γίνεται ουσιαστικά μέρος των Windows. Έτσι, δεν κρύβει τα παράθυρα των εφαρμογών. Παρ΄ότι μικρό, είναι εύκολο στη χρήση αλλά  και αρκετά ισχυρό.

Μέσω συνδυασμών πλήκτρων μπορείτε να ανοίξετε και να το διαχειριστείτε, έχει χαμηλό αντίκτυπο στους πόρους του συστήματος, και είναι πλούσιο όσον αφορά τις  δυνατότητες αναπαραγωγής πολυμέσων. 

Επιπλέον, είναι ΔΩΡΕΑΝ. Όλες οι βασικές ενέργειες, όπως: άνοιγμα αρχείων, αναπαραγωγή αρχείων, διακοπή ή παύση αρχείου, μετάβαση στο επόμενο ή προηγούμενο αρχείο είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω των αντίστοιχων κουμπιών στη γραμμή εργασιών. 

Το Tray Player εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το αρχείο που αναπαράγεται, όπως: χρόνο αναπαραγωγής, τίτλο και καλλιτέχνη στο μικρό αιωρούμενο παράθυρο. 

Κάποιος μπορεί να προσαρμόσει τη διαφάνεια αυτού του παραθύρου ή απλώς να το κρύψει. Χρησιμοποιώντας συνδυασμούς πλήκτρων συντόμευσης μπορεί κανείς να ελέγξει τη συσκευή αναπαραγωγής ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που είναι ενεργό εκείνη τη στιγμή. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή @MAX Tray Player


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .