//Add More external stylesheets Antivirus AI : Virus Scanner για Android με τεχνητή νοημοσύνη


Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Antivirus AI : Virus Scanner για Android με τεχνητή νοημοσύνη

read

Το virus scanner είναι μία νέα εφαρμογή με τεχνητή Νοημοσύνη (AI)  που γίνεται όλο και πιο έξυπνη με κάθε σκάνάρισμα.

Βρείτε κρυφές εφαρμογές κατασκοπείας, trojans, κακόβουλο λογισμικό, keyloggers, Spyware, Ransomware και κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό.

Το  Antivirus AI χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και μαθαίνει συνεχώς για διάφορες απειλές για να σας προστατεύσει προληπτικά. Η μηχανή ανίχνευσης ιών AI βρίσκεται στο παρασκήνιο και εντοπίζει τις απειλές αμέσως, σε αντίθεση με άλλες malware removal εφαρμογές.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός antivirus AI  είναι η εξαιρετική της ικανότητα να καθαρίζει ιούς από τη συσκευή σας.

Μπορεί πολύ εύκολα να βρει και να διαγράψει Fake εφαρμογές ή εφαρμογές που πρακτικά είναι άχρηστες με τις πολλές διαφημίσεις που προβάλουν και θα σας ζητήσει να τις απεγκαταστήσετε.

Στην δωρεάν του έκδοση μπορείτε να σκανάρετε να βρείτε και να αφαιρέσετε κακόβουλο λογισμικό χωρίς κανένα περιορισμό, ωστόσο, η έκδοση Pro περιλαμβάνει πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Προτείνεται ανεπιφύλαχτα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .