//Add More external stylesheets Bubble Level 3D : Μέτρηση γωνίας και επιπέδου κλίσης



Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Bubble Level 3D : Μέτρηση γωνίας και επιπέδου κλίσης

read

Πρόκειται για μία απλή, χρηστική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν το αντικείμενο που θέλετε να μετρήσετε σε μια επιφάνεια βρίσκεται σε τέλεια οριζόντια ή κάθετη θέση.

Είναι πολύ χρήσιμο στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος και χρειάζεστε ένα εργαλείο για την εκτέλεση εργασιών στον τομέα της οικοδομής, τοιχοποιίας, ξυλουργικής ή απλά εάν απαιτείται ρύθμιση της κλίσης ενός αντικειμένου στο σπίτι .

Έχει δύο όψεις, μία για οριζόντια χρήση και μία για κάθετο προσανατολισμό. Η πρώτη όψη καθορίζει εάν η οριζόντια επιφάνεια είναι σωστά τοποθετημένη και η δεύτερη όψη λειτουργεί ως ράβδος για να γνωρίζουμε, για παράδειγμα, εάν ένας τοίχος είναι τελείως κατακόρυφος.

Όταν τοποθετείτε το τηλέφωνο σε οποιονδήποτε προσανατολισμό, η εφαρμογή θα προσαρμόσει αυτόματα την προβολή έτσι ώστε να προβάλλεται σωστά. Εκτός από τη στάθμη φυσαλίδων, έχει τη λειτουργία του ψηφιακού κλισιόμετρου, το οποίο μέσω μιας οθόνης δείχνει την κλίση με μεγαλύτερη ακρίβεια και με πρακτικό τρόπο.

Για πιο ακριβή και επαγγελματική εργασία παρέχετε δυνατότητα βαθμονόμησης. Αυτή η λειτουργία βοηθά στη ρύθμιση του σωστού επιπέδου του τηλεφώνου στην οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση, καθώς η μέτρηση που παρέχεται από τον αισθητήρα του τηλεφώνου μπορεί να αποκλίνει από τη σωστή γωνία. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .