//Add More external stylesheets OpenToonz : Δωρεάν λογισμικό για την παραγωγή 2D animation


Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

OpenToonz : Δωρεάν λογισμικό για την παραγωγή 2D animation

read

Το OpenToonz είναι ένα λογισμικό για δημιουργία 2D animation που εκδίδεται από την DWANGO. Βασίζεται στην έκδοση Toonz Studio Ghibli , που αναπτύχθηκε αρχικά στην Ιταλία από την Digital Video, Inc. και προσαρμόστηκε από το Studio Ghibli για πολλά χρόνια, έχει προσαρμοστεί από το Studio Ghibli και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία των έργων του για πολλά χρόνια.

Η Dwango ξεκίνησε το έργο OpenToonz σε συνεργασία με την Digital Video και το Studio Ghibli. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν τόσο για εμπορικά όσο και για μη εμπορικά έργα. Διατίθεται ως ανοιχτού κώδικα, ώστε ο καθένας να μπορεί να τροποποιήσει τον πηγαίο κώδικα ελεύθερα.

Περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά και ισχυρά εργαλεία όπως η παραμόρφωση πλέγματος για προηγμένες τεχνικές κινουμένων σχεδίων, υποστήριξη για παρακολούθηση κίνησης και αυτόματος συγχρονισμός 2D animation με βίντεο, εφέ φίλτρων σωματιδίων και πολλά άλλα. 

Η εφαρμογή διαθέτει πλήρη έλεγχο για αξεσουάρ σχεδίασης με βάση την αφή και τα εργαλεία σχεδίασής της μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν σε φορητούς υπολογιστές και tablet με οθόνη αφής. Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα άριστο, επαγγελματικό προϊόν που διατίθεται εντελώς δωρεάν και που απευθύνεται κυρίως σε σχεδιαστές κινουμένων σχεδίων. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, macOS
Κατεβάστε την εφαρμογή OpenToonz


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .