TAGMP3.NET : Δωρεάν ιστότοπος για να αλλάξετε ετικέτες μουσικής



Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

TAGMP3.NET : Δωρεάν ιστότοπος για να αλλάξετε ετικέτες μουσικής

read

Η μουσική είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Ανεξάρτητα από το είδος που προτιμάμε, η δυνατότητα να ακούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια αποτελεί πηγή ψυχαγωγίας και έκφρασης. Με την τεχνολογική εξέλιξη, η μουσική έχει γίνει πιο προσιτή από ποτέ, καθώς τα αρχεία MP3 να αποτελούν έναν δημοφιλή τρόπο αποθήκευσης και αναπαραγωγής μουσικής.

Ωστόσο, με τη μεγάλη ποικιλία τραγουδιών που κατεβάζουμε και αποθηκεύουμε στις συσκευές μας, είναι σημαντικό να διατηρούμε την τάξη και τη σωστή ετικέτα στα αρχεία μας. Εδώ είναι που έρχεται στο προσκήνιο το TAGMP3.NET, μια ιστοσελίδα που προσφέρει μια εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία για την ετικέτα και μεταβολή των αρχείων MP3 μας.

Το TAGMP3.NET είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να ανεβάζετε τα MP3 αρχεία σας και να προσθέτετε ή να επεξεργάζεστε τις ετικέτες τους. Αυτό σας επιτρέπει να οργανώνετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη με τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης σας.

Με τη βοήθεια του, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πληροφορίες όπως τον τίτλο του τραγουδιού, τον καλλιτέχνη, το άλμπουμ και άλλα σχετικά στοιχεία στα αρχεία σας. Αυτό βοηθάει όχι μόνο στην οργάνωση της μουσικής σας συλλογής, αλλά και στην ευκολία πρόσβασης σε ακριβώς αυτά τα τραγούδια που αναζητάτε.

Επιπλέον, διαθέτει και δυνατότητα μετατροπής των αρχείων MP3 σας σε διαφορετικά μορφές, όπως AAC, FLAC και άλλες. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να ακούσετε τη μουσική σας σε συσκευές που υποστηρίζουν διαφορετικούς τύπους αρχείων.

Για να ξεκινήσετε με την εφαρμογή, απλώς ανεβάστε τα αρχεία mp3 και προχωρήστε στην προσαρμογή των ετικετών id3 (τέχνη άλμπουμ, είδος, τίτλος, καλλιτέχνης, σχόλια και άλλα).



 Τι είναι οι ετικέτες ID3;

Οι ετικέτες ID3 είναι ένα σύνολο πληροφοριών όπως ο τίτλος, ο καλλιτέχνης, το άλμπουμ, ο αριθμός κομματιού και κάποιες άλλες πληροφορίες που αποθηκεύονται στο ίδιο το αρχείο MP3. Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του ID3 που είναι ID3v1 και ID3v2.

Το πλεονέκτημα του id3v2 είναι ότι είναι πιο λεπτομερές και μπορείτε να εισάγετε πολλές πληροφορίες όπως εξώφυλλο άλμπουμ, είδος, τίτλος, άλμπουμ, έτος κυκλοφορίας και σχόλια κ.λπ. Είναι ο καλύτερος επεξεργαστής μεταδεδομένων μουσικής επειδή επιτρέπει διαφορετικούς τύπους μουσικής.

Είστε ελεύθεροι να ανεβάσετε οποιονδήποτε τύπο αρχείου, είτε πρόκειται για βίντεο είτε για ήχο με οποιαδήποτε μορφή κωδικοποίησης και το σύστημά μας θα μετατρέψει διαφορετικούς τύπους μέσων σε mp3 και στη συνέχεια θα εισαγάγει δείγματα ετικετών id3v2.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο βήμα, μπορείτε να αλλάξετε όλες τις ετικέτες των μεταφορτωμένων αρχείων μουσικής.

Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων:

Το Tagmp3.net υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές ήχου/βίντεο συμπεριλαμβανομένων mp3, mp4, m4a, flac, aac, ogg, ogv, wma, wav, amr, m4r, 3gp, 3gpp, aiff, mid, mpeg, webm, mov και ts. μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να την προσθέσουμε το συντομότερο δυνατό.

Το ID3v1 περιέχει σταθερό σύνολο πεδίων πληροφοριών και αποθηκεύεται στο τέλος ενός MP3 με τη μορφή τμήματος 128 byte. Υπάρχει μια προηγμένη έκδοση του ID3v1 που είναι ID3v1.1 και περιέχει μια μικρή τροποποίηση που προσθέτει ένα πεδίο "αριθμός κομματιού" και επίσης υπάρχει μια μικρή συντόμευση του πεδίου "σχολιασμό". Το ID3v2 είναι πολύ διαφορετικό από το ID3v1 αν συγκρίνουμε δομές και των δύο εκδόσεων.

Περιέχει ένα επεκτάσιμο σύνολο "πλαισίων" που βρίσκεται στην αρχή του αρχείου. Κάθε πλαίσιο αναγνωρίζεται από ένα αναγνωριστικό (μια συμβολοσειρά τριών ή τεσσάρων byte) και ένα τμήμα δεδομένων.

Υπάρχουν τυπικά πλαίσια που περιέχουν εξώφυλλο άλμπουμ, BPM, στίχους, πνευματικά δικαιώματα και αυθαίρετα δεδομένα κειμένου και URL, καθώς και άλλες ετικέτες. Το ID3v2 έχει επεκταθεί σε 3 εκδόσεις μέχρι στιγμής και κάθε νέα έκδοση περιέχει νέους ορισμούς πλαισίων. Το mp3 tagger που λειτουργεί παντού και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του είναι ότι λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες.

Είτε χρησιμοποιείτε Mac, Windows ή κινητό (iPhone/Android/άλλα), το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να επισκεφτείτε το tagmp3.net και να αλλάξετε τις ετικέτες μουσικής σας αμέσως.

Μπορείτε να ανεβάσετε μεμονωμένα ή πολλά αρχεία. Για να επιλέξετε πολλά αρχεία, μπορείτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο ή να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι με τη μέθοδο drag and drop σύροντας τα αρχεία της μουσικής σας.

Πώς να προσθέσετε εξώφυλλο άλμπουμ σε mp3;
 
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο tagmp3 dot net , ανεβάστε το αρχείο mp3 και στο δεύτερο βήμα μπορείτε να ανεβάσετε εξώφυλλο άλμπουμ που θέλετε να προσθέσετε στο αρχείο mp3. Στη συνέχεια, στο τρίτο βήμα, μπορείτε να κάνετε λήψη του ενημερωμένου αρχείου mp3.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .