16 Νοεμβρίου 2017

PCMark for Android Benchmark : Συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων του κινητού ή του Tablet σας
Συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων και διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone και tablet με PCMark για το Android. Δείτε πόσο καλά λειτουργεί η συσκευή σας και στη συνέχεια, συγκρίνετε τα αποτελέσματα με τα τελευταία μοντέλα. Δείτε πώς η συσκευή σας διαχειρίζεται τις κοινές εργασίες της παραγωγικότητας - περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία βίντεο, εφαρμογές που εργάζονται με έγγραφα καθώς και την επεξεργασία φωτογραφιών.

Μετρήστε την απόδοση και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας με δοκιμές που βασίζονται σε πραγματικές εφαρμογές ή να τρέξετε την αρχική δοκιμή εργασίας για να συγκρίνετε τη συσκευή σας με παλαιότερα μοντέλα.

Αυτό το σημείο αναφοράς δοκιμάζει την απόδοση του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης της συσκευής σας, την εξωτερική αποθήκευση, και τις λειτουργίες της βάσης δεδομένων. Μπορείτε να πάρετε αναλυτικά αποτελέσματα για κάθε μέρος της εξέτασης, καθώς και μια συνολική βαθμολογία σε σύγκριση με άλλες συσκευές Android. Συγκρίνετε την απόδοση, τη δημοτικότητα, και διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τα πιο πρόσφατα smartphones και tablets .

PCMark for Android Benchmark : Συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων του κινητού ή του Tablet σας
4/ 5 stars - "PCMark for Android Benchmark : Συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων του κινητού ή του Tablet σας" Συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων και διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone και tablet με PCMark για το Android. Δείτε πόσο καλά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>