Disk Wipe : Διαγράψτε μόνιμα τα δεδομένα σας από όλα τα μέσα αποθήκευσης



Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Disk Wipe : Διαγράψτε μόνιμα τα δεδομένα σας από όλα τα μέσα αποθήκευσης

read

Δυστυχώς, η διαμόρφωση του σκληρού σας δίσκου δεν μπορεί να σας βοηθήσει στην εξασφάλιση της μόνιμης διαγραφής των αρχείων σας, αλλά και δεν μπορεί να αντικαταστήσει στην πραγματικότητα τα δεδομένα, και αν και είναι καλύτερη μέθοδος από τη διαγραφή των αρχείων, εξακολουθεί να είναι για τους ειδικούς ένας πολύ εύκολος τρόπος για την ανάκτηση των δεδομένων σας.

Η μόνη πραγματική, και πολλές φορές δοκιμασμένη μέθοδος για οριστική απομάκρυνση των δεδομένων (χωρίς να προξενήσουμε βέβαια κάποια βλάβη σε ένα σκληρό δίσκο) είναι μέσω της τεχνολογίας του Disk Wipe.

Στην πραγματικότητα για να διαγράψουμε μόνιμα τα δεδομένα από ένα σκληρό δίσκο δεν αρκεί μόνο το καθάρισμα, έτσι λοιπόν προστίθεται και η εγγραφή αντικατάσταση των δεδομένων πάνω στα δεδομένα που διαγράφονται ώστε να μην μπορούν να ανακτηθούν ξανά.

Tο πρόγραμμα καθαρίζει το σκληρό σας δίσκο χρησιμοποιώντας προκαθορισμένους προηγμένους αλγόριθμους, αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα δεδομένα στο δίσκο με μια νέα, τυχαία σειρά δεδομένων, και το κάνει αυτό πολλές φορές, για να εξασφαλίσει ακόμα υψηλότερα επίπεδο ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά 

  • Φορητό, δεν χρειάζεται εγκατάσταση.
  • Χρησιμοποιεί αρκετούς προηγμένους αλγόριθμους τεμαχισμού για την ασφαλή διαγραφή δεδομένων.
  • Υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή συστήματα αρχείων  των Windows, NTFS, Fat, Fat32.
  • Χρησιμοποιεί γρήγορη μορφή πριν από το σκούπισμα του δίσκου για ταχύτερη απόδοση.
  • Λειτουργεί με USB sticks, κάρτες SD και άλλες φορητές συσκευές μνήμης.
  • Σέβεται το απόρρητο των πληροφοριών σας και δεν στέλνει καμία πληροφορία μέσω Διαδικτύου

Λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης μνήμης, όπως USB stick μνήμης, διάφορα SD, mini και micro SD κάρτες και όλες τις συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μνήμη αποθήκευσης και είναι διαμορφωμένα με το σύστημα αρχείων NTFS, FAT ή FAT32 (μερικά mp3 players κάμερες κλπ. ). 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Disk Wipe

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!