SlowView : Δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνας και βίντεο



Σάββατο 15 Απριλίου 2023

SlowView : Δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνας και βίντεο

read

Το SlowView είναι ένα πρόγραμμα προβολής εικόνων που αναπτύχθηκε από τον Nikolaus Brennig. Το λογισμικό είναι συμβατό με τις παλαιότερες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων Windows από Windows 95, Windows 98 και Windows NT.

Υποστηρίζει πάνω από σαράντα μορφές αρχείων εικόνας, συμπεριλαμβανομένων JPEG, GIF, TIFF και PSD. Υποστηρίζει επίσης μορφές αρχείων βίντεο και ήχου όπως MP3, AVI και MOV και χρησιμεύει επίσης, ως βασικό βοηθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών, παρέχοντας στον χρήστη εργαλεία επεξεργασίας για αλλαγή μεγέθους και περικοπή εικόνων. 

Παρέχει επίσης. επιλογή περιστροφής εικόνας και επιλογές ρύθμισης χρώματος. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του  είναι η ενσωμάτωση των τριών εργαλείων, κάτι που αποτελεί πλεονέκτημα όταν ασχολείστε με πολλά αρχεία πολυμέσων. Υποστηρίζει συνολικά περισσότερες από 50 μορφές, συμπεριλαμβανομένων των AVI, MPG, WAV, MP3, PNG, JPG και GIF.  

θα τρέξει σε όλα τα windows.

  Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :
Windows Κατεβάστε   την εφαρμογή  SlowView

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .