Έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή διαφημίσεων!

Εμφανίζουμε διαφημίσεις στο lovefortechnology.net για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε την ιστοσελίδα μας και παράλληλα να σας προσφέρουμε αξιόλογο δωρεάν λογισμικό. Αν σας αρέσει ο ιστότοπός μας και θέλετε να υποστηρίξετε τη δουλειά μας, παρακαλώ σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επιτρέψετε τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας. Πατηστε εδω για συνεχεια

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καθαρισμού βελτιστοποίησης για AndroidΜε την εγκατάσταση νέων εφαρμογών, τα αρχεία που κατεβάζετε, τις φωτογραφίες, τη μουσική, τα βίντεο με την πάροδο του χρόνου το κινητό σας γεμίζει από άχρηστα αρχεία και επιβραδύνεται κάπως η ταχύτητά του. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές, ωστόσο εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες και τις παρουσιάζουμε.

1.


Με πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες το All-In-One Toolbox αποδεικνύεται στην πράξη ένα από τα καλύτερα προγράμματα βελτιστοποίησης για συσκευές που τρέχουν Android. Παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές βελτιστοποίησης συστήματος, συμπεριλαμβανομένων τις σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες μνήμης, δυνατότητας με ένα κλικ για άμεση βελτιστοποίηση, διαχείριση εργασιών, καθαρισμό προσωρινής μνήμης, ιστορικού, διαχείριση αρχείων SD κλπ. 

Συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που έχουν σημασία για την απόδοση της συσκευής, και σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τη συσκευή σας ώστε να τρέχει πάντα σε βέλτιστη ταχύτητα. Περιλαμβάνει ακόμη δυνατότητες καθαρισμού της προσωρινής μνήμης, καθαρισμός του ιστορικού, των κλήσεων SMS (Αρχεία κλήσεων και μηνυμάτων), καθαρισμό της κάρτας μνήμης SD (προσωρινά αρχεία, μικρογραφίες, άκυρα αρχεία,άδειοι φάκελοι). 

 Ακόμη, καθαρισμό των Apk (μη εγκατεστημένα apk, εγκατεστημένα apk, διπλά αρχεία), περιττά αρχεία εφαρμογών (αρχεία που παρέμειναν από μη εγκαταστημένες εφαρμογές) ενώ παράλληλα σας παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση εργασιών, της μνήμης (RAM, ROM, SD) του επεξεργαστή, και την κατανάλωση ενέργειας που χρησιμοποιεί η κάθε εφαρμογή σε λειτουργία.

2.

Πρόκειται για μία εφαρμογή για Android με μενού εργασίας και στα ελληνικά, που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του κινητού σας, τη διαχείριση εφαρμογών, τον καθαρισμό της cache, και την ασφαλή προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μπορείτε να καθαρίσετε τα περιττά αρχεία, να απελευθερώσετε μνήμη, να απενεργοποιήσετε ή να καταργήσετε περιττές εφαρμογές, να απεγκαταστήσετε εφαρμογές, να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε να τρέχουν κατά την εκκίνηση του λειτουργικού και ποιες όχι και πολλές άλλες ευκολίες.3.


Το AMC Cleaner είναι μία εφαρμογή βελτιστοποίησης από την IObit Mobile Security που θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε μνήμη RAM και θα διαγράψετε τη σαβούρα από το κινητό σας. Μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνει τη δυνατότητα για βαθύ καθαρισμό του τηλεφώνου σας με σάρωση και καθαρισμό εικόνων, αρχείων ήχου και βίντεο, και μεγάλων αρχείων που πιθανώς δεν χρειάζεστε. Τέλος, σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίσετε άχρηστα αρχεία APK, ληφθέντα αρχεία και να απεγκαταστήσετε εφαρμογές που χρησιμοποιείτε σπάνια ώστε να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο για το τηλέφωνό σας.

4.


Το NoxCleaner είναι μία ελαφριά και γρήγορη εφαρμογή για συσκευές Android. με το οποίο μπορείτε να καθαρίσετε τα άχρηστα αρχεία και να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης, με αποτέλεσμα το τηλέφωνό σας να τρέχει πιο γρήγορα. Με την ισχυρή λειτουργία διαχείρισης φωτογραφιών, το NoxCleaner μπορεί να σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις φωτογραφίες και να ελευθερώσετε τη μνήμη RAM με ένα πάτημα.

5.


Το Boost+ είναι μια δωρεάν ειδική εφαρμογή Android που, με έξυπνο τρόπο, βελτιώνει την απόδοση, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, καθαρίζει τα περιττά-ανεπιθύμητα αρχεία ανακτώντας αποθηκευτικό χώρο, και προσθέτει ασφάλεια σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android εξετάζοντας κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Το Boost+ μπορεί να διαγράψει αρχεία cache, προγράμματα εγκατάστασης, προσωρινά αρχεία, διαφημιστικό υλικό, απελευθερώνει μνήμη, αυξάνει την ταχύτητα του τηλεφώνου σας και εξοικονομεί την πολύτιμη ενέργεια της μπαταρίας σας. Διαθέτει ελληνικό μενού ρυθμίσεων.
6.
Το SD Maid είναι μία εξαιρετική εφαρμογή θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη συσκευή σας καθαρή. Προσφέρει μια συλλογή από εργαλεία για την διαχείριση των εφαρμογών και των αρχείων σας. Σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε ολόκληρη τη συσκευή σας και να χειριστείτε τα αρχεία σας μέσα από έναν ολοκληρωμένο εξερευνητή αρχείων, να καταργήσετε περιττά αρχεία από το σύστημά σας, να διαχειριστείτε εγκατεστημένα προγράμματα χρήστη και συσκευής, να εντοπίσετε αρχεία που ανήκουν σε απεγκατεστημένες εφαρμογές, να αναζητήσετε για αρχεία με βάση το όνομα, τον τύπο η την ημερομηνία, να αποκτήσετε μια λεπτομερή επισκόπηση του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής σας. 

Ακόμη, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την βάση των δεδομένων σας, να κάνετε καθαρισμό εφαρμογών, να απομακρύνετε αρχεία, να εντοπίσετε διπλές εικόνες, μουσική ή έγγραφα και άλλα. Στα θετικά της εφαρμογής του πέραν της αναμφισβήτητης λειτουργικότητά της είναι και υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας.

7.


Με την εγκατάσταση νέων εφαρμογών, τα αρχεία που κατεβάζετε, τις φωτογραφίες, τη μουσική, τα βίντεο με την πάροδο του χρόνου το κινητό σας θα γεμίσει και θα γίνει αργό. Ακόμη η περιήγηση στο Internet με το smartphone σας αφήνει διάφορα ίχνη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής σας. 

Με το Droid Optimizer μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά και πολλά άλλα πιθανά προβλήματα στο κινητό σας και να το διατηρήσετε πάντα φρέσκο και καθαρό. Πιό συγκεκριμένα μπορείτε να κλείσετε εφαρμογές που τρέχουν στο προσκήνιο και παρασκήνιο αυτόματα, να αδειάσετε τη προσωρινή μνήμη του συστήματος και των εφαρμογών, να καθαρίστε το ιστορικό περιήγησης σας για την καλύτερη προστασία της ιδιωτικότητά σας, να βρείτε και να διαγράψετε μεγάλα αρχεία γρήγορα και εύκολα, να πραγματοποιήστε εργασίες καθαρισμού αυτόματα, να εξοικονομήστε ενέργεια και να ενισχύστε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, τέλος να διαχειριστείτε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και να πληροφορηθείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα δικαιώματα των εφαρμογών

8.

Αξιόπιστη εφαρμογή all-in-one για το καθαρισμό και την βελτιστοποίηση του κινητού σας Διατηρήστε παράλληλα τη συσκευή σας ασφαλή από ιούς και trojan, και εξασφαλίστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη λειτουργία AppLock. Ενισχύστε τη μνήμη του τηλεφώνου σας και διαγράψτε τις άχρηστες καταχωρήσεις και αρχεία όπως υπολειμματικά αρχεία, μνήμη cache, προσωρινά αρχεία, παρωχημένα αρχεία APK και άλλα μεγάλα αρχεία. 

Σταματήστε τις εφαρμογές που τρέχουν αυτόματα με την εκκίνηση και επιλέξτε εσείς τις εφαρμογές που επιθυμείτε να τρέχουν. Επίσης, περιλαμβάνει τη δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς εφαρμογών από τη κύρια μνήμη του τηλεφώνου στην εξωτερική SD στην περίπτωση που αυτό υποστηρίζεται από την εφαρμογή. Ακόμη αποτρέψετε άλλους από την πρόσβαση σε σημαντικές ιδιωτικές εφαρμογές σας, όπως το Facebook, Instagram, SMS, Gallery κ.λ.π, εντοπίστε τις εφαρμογές που προκαλούν υπερθέρμανση και τερματίστε τις προσωρινά και βελτιώστε την ταχύτητα των παιχνιδιών μέχρι και + 30% .

9.
Απλό, λεπτομερές και ασφαλές, το Clean Master Phone Boost είναι ο πιο διαδεδομένος βελτιστοποιητής για Android, μία σουίτα ενίσχυσης ταχύτητας και μνήμης από την Cheetah Mobile. Είναι ασύγκριτο στην βελτίωση των επιδόσεων της συσκευής, την διαγραφή άχρηστων αρχείων και αρχείων spam και την προστασία ενάντια σε malware, "δούρειους ίππους" και ιούς. Ενισχύστε όλα τα παιχνίδια και τις εκτελούμενες εφαρμογές, ελευθερώστε μνήμη (RAM) και επιταχύνετε τη συσκευή σας. 

Οι λειτουργίες πάτημα για ενίσχυση και ενίσχυση παιχνιδιών κάνουν άμεση βελτιστοποίηση από την αρχική σας οθόνη. Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα εναπομείναντα αρχεία από τη συσκευή και την κάρτα SD για να ανακτήσετε μνήμη και να βελτιώσετε τις επιδόσεις. Σαρώστε το σύστημα, τις προεγκατεστημένες και εγκατεστημένες από το χρήστη εφαρμογές για να διατηρήσετε τη συσκευή σας ασφαλή από ιούς, από "δούρειους ίππους", ευπάθειες, spyware και adware. 

Διαγράψτε προσωπικές και ευαίσθητες πληροφορίες για να προστατέψετε το απόρρητο σας, απεγκαταστήσετε ανεπιθύμητες εφαρμογές ή bloatware και κάντε αντίγραφα ασφαλείας. Συσκευές με πρόσβαση root μπορούν να μετακινήσουν εφαρμογές στην κάρτα SD καθώς και να διαγράψουν προεγκατεστημένες εφαρμογές και εφαρμογές συστήματος.

10.
Αφαιρέστε τα σκουπίδια από το κινητό σας τηλέφωνο, ανακτήσετε χώρο, παρακολουθήστε την ομαλή λειτουργία λειτουργία και περιηγηθείτε με ασφάλεια. Βελτιστοποίηση και Clean. Το CCleaner for Android είναι το αδελφάκι της πολύ γνωστής αντίστοιχης εφαρμογής για τα PC, CCleaner. Θα σας βοηθήσει να αφαιρέστε με ευκολία τις άχρηστες καταχωρήσεις να καθαρίσετε την cache των εφαρμογών, το ιστορικό περιήγησης και να κάνετε διαγραφή αρχείων καταγραφής κλήσεων και μηνυμάτων SMS. 

Ακόμη, βελτιστοποιήστε το Android σας σε λίγα μόνο κλικ, ελευθερώστε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή,ελέγξτε τη χρήση της CPU σας,παρακολουθήστε τη μνήμη σας και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης σας,ελέγξτε τα επίπεδα της μπαταρίας και τη θερμοκρασία σας του κινητού σας και όλα αυτά μέσα από ένα απλό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας και κυρίως με με χαμηλές απαιτήσεις σε μνήμη και χρήση της CPU του κινητού σας.
Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καθαρισμού βελτιστοποίησης για Android
4/ 5 stars - "Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές καθαρισμού βελτιστοποίησης για Android" Με την εγκατάσταση νέων εφαρμογών, τα αρχεία που κατεβάζετε, τις φωτογραφίες, τη μουσική, τα βίντεο με την πάροδο του χρόνου το κινη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
–>