//Add More external stylesheets 3 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές βελτιστοποίησης για κινητά Android



Τρίτη 18 Απριλίου 2023

3 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές βελτιστοποίησης για κινητά Android

read

Με την εγκατάσταση νέων εφαρμογών, τα αρχεία που κατεβάζετε, τις φωτογραφίες, τη μουσική, τα βίντεο με την πάροδο του χρόνου το κινητό σας γεμίζει από άχρηστα αρχεία και επιβραδύνεται κάπως η ταχύτητά του. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές, ωστόσο εμείς επιλέξαμε 5 απ΄αυτές και τις παρουσιάζουμε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ



 

Avast Cleanup

1.

Το Avast Cleanup είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό app καθαρισμού άχρηστων στοιχείων και μνήμης cache για Android. Αφαιρέστε υπολείμματα αρχείων και αχρησιμοποίητα app με ένα απλό πάτημα, για πιο γρήγορο, πιο ισχυρό τηλέφωνο. Το Avast Cleanup αφαιρεί τα άχρηστα αρχεία. Έτσι βελτιστοποιεί την απόδοση του τηλεφώνου και ενισχύει την ταχύτητά του.

Βασικές λειτουργίες

✔ Καθαρισμός Άχρηστων Στοιχείων: H προεγκατεστημένη εφαρμογή αφαίρεσης App διαγράφει προεγκατεστημένα app τύπου bloatware που δεν χρησιμοποιείτε, για να μην προκαλούνται καθυστερήσεις στο τηλέφωνο.
✔ Διαχειριστής συσκευών: Οθόνη Συστήματος: δείτε σε μια οθόνη όλες τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τη συσκευή. 
✔ Διαχειριστής Συσκευών: Η αδρανοποίηση App αναστέλλει προσωρινά τα app και έτσι παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αποθηκεύει δεδομένα κινητής, καθαρίζει τη μνήμη και βελτιώνει την ταχύτητα της συσκευής 
✔ Καθαρισμός Άχρηστων Στοιχείων: Αφαιρέστε άχρηστα στοιχεία: Το Avast Cleanup αναλύει ταχύτατα τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου και καθαρίζει τα περιττά δεδομένα. 
✔ Η έξυπνη λειτουργία Ασφαλής Καθαρισμός καθαρίζει στη στιγμή μη σημαντικά στοιχεία, προσωρινές μνήμες συστήματος, μικρογραφίες φωτογραφιών, αρχεία εγκατάστασης, υπολείμματα αρχείων ή αχρησιμοποίητα αρχεία και APK. Με ένα μόνο πάτημα διαγράφετε ένα πλήθος άχρηστων δεδομένων.
✔ Η επιλογή Σύμβουλος Καθαρισμού προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των δεδομένων του τηλεφώνου.
✔ Απεγκαταστήστε εφαρμογές με ένα πάτημα για να αποδεσμεύσετε χώρο, να αυξήσετε την ταχύτητα της συσκευής και να αποφύγετε καθυστερήσεις .
✔ Ο Καθαρισμός Τηλεφώνου αναγνωρίζει και καθαρίζει μεγαλύτερα αρχεία, πολυμέσα, app και άχρηστα στοιχεία.
✔ Χρησιμοποιήστε τη λίστα παράβλεψης και σημάνετε στοιχεία που δεν θέλετε να εμφανίζονται στη συσκευή. 
✔ Βελτιστοποιήστε και επιταχύνετε τη συσκευή Android μέσα από τον έλεγχο του αποθηκευτικού χώρου.

Files Go by Google

2.

Το Files Go by Google είναι ένας νέος διαχειριστής αποθήκευσης που σας βοηθήσει να ελευθερώσετε χώρο στο τηλέφωνό σας. Ποιο συγκεκριμένα, θα σας βοηθήσει να διαγράψτε παλιές φωτογραφίες ή φωτογραφίες που δεν χρειάζεστε πια, διπλά αρχεία, τις αχρησιμοποίητες εφαρμογές  θα κάνει εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και άλλα.


CCleaner

3.

Αφαιρέστε τα σκουπίδια από το κινητό σας τηλέφωνο, ανακτήσετε χώρο, παρακολουθήστε την ομαλή λειτουργία και περιηγηθείτε με ασφάλεια. Το CCleaner για Android είναι το αδελφάκι της πολύ γνωστής αντίστοιχης εφαρμογής για τα PC.Θα σας βοηθήσει να αφαιρέστε με ευκολία τις άχρηστες καταχωρήσεις να καθαρίσετε την cache των εφαρμογών, το ιστορικό περιήγησης και να κάνετε διαγραφή αρχείων καταγραφής κλήσεων και μηνυμάτων SMS. Ακόμη, βελτιστοποιήστε το Android σας σε λίγα μόνο κλικ, ελευθερώστε πολύτιμο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή, ελέγξτε τη χρήση της CPU, παρακολουθήστε τη μνήμη σας και τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ελέγξτε τα επίπεδα της μπαταρίας και τη θερμοκρασία του κινητού σας και όλα αυτά μέσα από ένα απλό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας και κυρίως με με χαμηλές απαιτήσεις σε μνήμη και χρήση της CPU του κινητού σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!