//Add More external stylesheets Alarm Stickies 3 : Δωρεάν λογισμικό για χρήση αυτοκόλλητων σημειώσεων



Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Alarm Stickies 3 : Δωρεάν λογισμικό για χρήση αυτοκόλλητων σημειώσεων

read

Το AS3 είναι ένα απολύτως δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει, τη χρήση "ηλεκτρονικών stickies" για να καταγράψετε μια σημείωση που δεν θα χαθεί πλέον (η σημείωση αποθηκεύεται σε μια βάση δεδομένων), ώστε να ειδοποιηθείτε αυτόματα, την ημερομηνία και την ώρα που ορίσατε, για όσα καταγράφηκαν τη δεδομένη στιγμή, έτσι δεν πρόκειται να ξεχάσετε πια σημαντικές στιγμές αφού μπορείτε να μαρκάρετε γενέθλια, επετείους κλπ. και να ειδοποιείτε λίγες μέρες πριν. 

Τώρα μπορείτε να εισάγετε, να διαγράψετε και να μετακινήσετε πάνω κάτω τις διάφορες σειρές της γραμμής. Οι βάσεις δεδομένων του AS3 είναι 100% συμβατές με αυτές των AlarmStickies2 και οι χρήστες της παλιότερης έκδοσης AS2 που περνούν στο AS3 μπορούν να τα ανακτήσουν γρήγορα και εύκολα. Θα πρέπει μόνο να επαναφέρουν τις ρυθμίσεις του προγράμματος.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows 
 Κατεβάστε   την εφαρμογή Alarm Stickies 3


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .