//Add More external stylesheets Photo Editor by BeFunky : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης



Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Photo Editor by BeFunky : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης

read

Με το BeFunky, μπορείτε να τα κάνετε όλα, να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας να δημιουργήστε όμορφα κολλάζ, να σχεδιάστε εκπληκτικές διατάξεις γραφικού σχεδιασμού και πολλά άλλα.

Με τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που υποστηρίζονται από A.I., την έξυπνη λειτουργία αυτόματου κολλάζ και τα επαγγελματικά σχεδιαστικά πρότυπα, το BeFunky είναι πραγματικά μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και γραφικών  σχεδίασης για όλους.

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής, κινούμενα σχέδια, σκίτσα και άλλα, τα εφέ Artsy είναι το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό του Photo Editor μας. Με ένα πάτημα, οι φωτογραφίες σας θα αποκτήσουν εκπληκτικά, καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά.

Από ρεαλιστικές υφές με φυσική εμφάνιση και κορεσμένες παλέτες χρωμάτων, τα καλλιτεχνικά εφέ θα μετατρέψουν αμέσως τη φωτογραφία σας σε έργο τέχνης

Το Remover Background Remover που λειτουργεί με A.I, εντοπίζει έξυπνα το θέμα της εικόνας σας και αφαιρεί με ακρίβεια το περιβάλλον φόντο. Ιδανικό για αλλαγή φόντου σε φωτογραφίες προϊόντων, πορτρέτα και πολλά άλλα.

Βελτιώστε την εμφάνιση της εικόνας της. Η βελτίωση μιας φωτογραφίας περιλαμβάνει πολλές δοκιμές και λάθη και λεπτομέρεια.

Με ένα μόνο πάτημα, θα κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά και θα προσθέσει μια νότα αντίθεσης για να βελτιώσει τις λεπτομέρειες, δίνοντας στις φωτογραφίες σας αυτό που χρειάζονται για να αναδυθούν πραγματικά. Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά στα πορτρέτα σας.

Το Portrait Enhancer σάς προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα ρετουσάρισμα πορτρέτου, όλα με ένα μόνο πάτημα.

Βελτιώστε γρήγορα την έκθεση, απαλύνετε την εμφάνιση λεπτών γραμμών και κηλίδων σε όλους τους τόνους δέρματος, λευκάνετε τα δόντια και φωτίστε τα μάτια χωρίς να εξαφανίσετε τα σημάδια ομορφιάς.

Δημιουργήστε κολλάζ φωτογραφιών, με ένα μόνο πάτημα και επιλέξτε αυτόματα τη βέλτιστη διάταξη κολλάζ με τον Οδηγό Κολλάζ. 

Μπορεί να παράγει γρήγορα και εύκολα κολλάζ φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης χωρίς να περικόψει ή να αποκόψει μια μεμονωμένη εικόνα, ώστε να μην χάνονται οι λεπτομέρειες κατά τη διαδικασία.

Περιλαμβάνει, δωρεάν πρότυπα για γρήγορη και εύκολη γραφική σχεδίαση. Τα πρότυπα σχεδίασής, προσφέρουν το τέλειο σημείο εκκίνησης για κάθε γραφική δημιουργία.

Θα βρείτε, χιλιάδες πρότυπα σχεδίασης που έχουν δημιουργηθεί από ομάδα επαγγελματιών γραφιστών, όπως πρότυπα για γενέθλια, γάμους, μικρές επιχειρήσεις και πολλά άλλα.

Δεν θέλετε να ξεκινήσετε με ένα πρότυπο; Κανένα πρόβλημα. Ξεκινήστε το σχέδιό σας με έναν κενό καμβά και αφήστε τη φαντασία σας να κυριαρχήσει!

Πραγματικά, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να δημιουργήσετε.... 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .