//Add More external stylesheets WinOptimizer FREE : Επιταχύνει, καθαρίζει και διορθώνει τα Windows.



Κυριακή 30 Απριλίου 2023

WinOptimizer FREE : Επιταχύνει, καθαρίζει και διορθώνει τα Windows.

read

Το Ashampoo WinOptimizer FREE επιταχύνει, καθαρίζει και διορθώνει τα Windows. Δεν είναι μόνο ένας καθαριστής, αλλά παρέχει επίσης συντήρηση συστήματος και προσαρμοσμένα βοηθητικά προγράμματα.

Βελτιώστε την ασφάλειά σας και προστατέψτε το απόρρητό σας με μερικά μόνο κλικ, Αυτός ο βελτιστοποιητής όχι μόνο επιταχύνει τον υπολογιστή σας, αλλά αφαιρεί περιττές υπηρεσίες και διαδικασίες. 

Καθαρίζει επίσης το φάκελο εκκίνησης για ταχύτερους χρόνους εκκίνησης και περισσότερο χώρο στο δίσκο. Ο Καθαριστής Διαδικτύου εξαλείφει τα ανεπιθύμητα αρχεία που δημιουργήθηκαν κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο ή τις λήψεις.

Καταργήστε την προσωρινή αποθήκευση των προγραμμάτων περιήγησης για όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα περιήγησης και διαγράψτε αρχεία που σχετίζονται με το ιστορικό και άλλα αντικείμενα, ακόμα και σε πολλαπλά προφίλ χρηστών! Καθαρίστε τον υπολογιστή σας από τα ανεπιθύμητα αρχεία και ανακτήστε χώρο στο δίσκο!

Παρέχει επίσης μεμονωμένες επιλογές διαμόρφωσης για επεξεργασία Chrome, Safari, Edge, Opera και συνοδεύεται από εκτεταμένες αναλυτικές δυνατότητες που περιλαμβάνουν όχι μόνο τη χρήση του χώρου στο δίσκο, αλλά και τα σημεία αναφοράς του υπολογιστή σας για τον προσδιορισμό της απόδοσης του συστήματος, του επεξεργαστή και του σκληρού δίσκου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εξαρτήματα του συστήματος και του υλικού είναι επίσης διαθέσιμες με λεπτομέρειες για το εγκατεστημένο υλικό και το λογισμικό.

Ακόμη, διαθέτει δύο ισχυρές ενότητες για την παραμετροποίηση των Windows και την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Το AntiSpy φροντίζει για την τηλεμετρία, την κοινή χρήση φακέλων, την απομακρυσμένη πρόσβαση και τις ρυθμίσεις ενημέρωσης, ενώ το Win10 Privacy Control επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν τις υπηρεσίες τοποθεσίας, τον συγχρονισμό cloud, την Cortana και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε το απόρρητό σας, αλλά θα διατηρήσει επίσης πολύτιμους πόρους του συστήματος. 

Κατά τη διαγραφή ευαίσθητων δεδομένων, είναι σημαντικό τα αρχεία να μην μπορούν να ανακτηθούν. Το File Wiper εξαλείφει τα αρχεία μόνιμα και τα καθιστά μη ανακτήσιμα, ακόμα και για ειδικά εργαλεία ανάκτησης δεδομένων.

Τέλος, μπορεί να χωρίσει μεγάλα αρχεία, π.χ. για να τα τοποθετήσετε σε ξεχωριστούς τόμους αποθήκευσης και να ανακτήσετε τυχαία διαγραμμένα αρχεία - εκτός και αν διαγράφηκαν με το File Wiper, φυσικά! 

Το πρόγραμμα διατίθεται απολύτως δωρεάν, και η μόνη προϋπόθεση είναι να κάνετε εγγραφή για να σας δοθεί ο κωδικός εγγραφής.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή WinOptimizer FREE



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .