//Add More external stylesheets ClipAngel : Εργαλείο καταγραφής ιστορικού του clipboard



Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

ClipAngel : Εργαλείο καταγραφής ιστορικού του clipboard

read
 
Τα περιεχόμενα του προχείρου (clipboard) των Windows αλλάζουν καθώς το χρησιμοποιείτε για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε διάφορους τύπους πληροφοριών.  vΩστόσο, τα δεδομένα σας δεν αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι, όταν απενεργοποιείτε τον υπολογιστή ή απλώς αντιγράφετε μια άλλη πληροφορία, τα δεδομένα χάνονται.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά χρειάστηκες ποτέ το κείμενο που αντέγραψες πριν από 30 λεπτά ή μία ώρα και τώρα δεν μπορείς να το βρείς; 

Επίσης, ισως το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε δεν έχει αποθηκεύσει τα δεδομένα ή ίσως αντιγράψατε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες από μια ιστοσελίδα, αλλά σας αποσπάστηκε η προσοχή και ξεχάσατε να τις επικολλήσετε εκεί που θέλατε; Ή απλά, μπορεί να θέλετε να θυμηθείτε τι κάνατε στον υπολογιστή σας πριν από ένα μήνα ή ένα χρόνο.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τα περιεχόμενα του προχείρου σας. Χρησιμοποιώντας το ClipAngel δεν θα χάσετε ποτέ δεδομένα μετά την αντιγραφή τους.

Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να προβάλετε το ιστορικό του (clipboard), να αντιγράψετε το απαραίτητο στοιχείο ξανά στο πρόχειρο των Windows ή να το επικολλήσετε σε μια εφαρμογή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το πλήκτρο πρόσβασης (από προεπιλογή "ALT+V") ή να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος στο δίσκο συστήματος.

Το ClipAngel, το οποίο εκτελείται κατά τη σύνδεση του χρήστη, (εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση), θα καταγράψει όλα όσα έχουν αντιγραφεί στο πρόχειρο στη βάση δεδομένων του.

Mπορεί να κάνει καταγραφή το ιστορικό του clipboard, να καταγράφει δεδομένα σε διάφορες μορφές όπως, απλό κείμενο, RTF (Μορφή εμπλουτισμένου κειμένου) εικόνες (BMP), html, αρχεία και ούτω καθεξής.

Έτσι, εκτός από την αποθήκευση τμημάτων κειμένου, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε σειρές στιγμιότυπων οθόνης και το ClipAngel θα τα αποθηκεύσει.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ClipAngel


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .