//Add More external stylesheets Αφαιρέστε αυτόματα το background στις φωτογραφίες σας



Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Αφαιρέστε αυτόματα το background στις φωτογραφίες σας

read

Πρόκειται ίσως για το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα αυτόματης περικοπής background στις φωτογραφίες σας. Ο τρόπος είναι πολύ απλός απλά ανεβάστε την φωτογραφία που επιθυμείτε ή τραβήξτε μία φωτογραφία με την κάμερα του κινητού σας, από εκεί και μετά περιορίστε το μέγεθος της φωτογραφίας αν το επιθυμείτε και πατήστε στο βελάκι που θα δείτε πάνω δεξιά στην οθόνης σας. 

Η εφαρμογή θα διαβάσει αυτόματα τη φωτογραφία θα εστιάσει στο θέμα και θα αφαιρέσει αυτόματα το background με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Ωστόσο, είναι σημαντικό οι φωτογραφίες που ανεβάζετε να μην περιέχουν πολλά θέματα προς εστίαση που πιθανόν θα μπερδέψουν το πρόγραμμα. 

Από εκεί και μετά, μπορείτε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας ακόμη περισσότερο, αφαιρώντας τυχόν μικροατέλειες με το χέρι και φυσικά μπορείτε να τη σώσετε στο κινητό σας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .