//Add More external stylesheets WinfrGUI : Δωρεάν λογισμικό ανάκτησης αρχείων



Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

WinfrGUI : Δωρεάν λογισμικό ανάκτησης αρχείων

read

Όταν αδειάζετε τον κάδο ανακύκλωσης που περιέχει διαγραμμένα αρχεία ή όταν χρησιμοποιείτε τη συντόμευση Shift + Delete για να διαγράψετε αρχεία, τα windows επισημαίνουν τα αρχεία ως διαγραμμένα και διαγράφουν όλους τους δείκτες σε αυτά, γι' αυτό και αυτά τα αρχεία είναι αόρατα στο χρήστη. Επίσης, ο χώρος που χρησιμοποιείται από τα διαγραμμένα αρχεία θα επισημανθεί ως ελεύθερος χώρος. 

Έτσι, τεχνικά, τα διαγραμμένα αρχεία θα εξακολουθούν να υπάρχουν στον υπολογιστή σας έως ότου τα windows τα αντικαταστήσουν με νέα δεδομένα. Το WinfrGUI είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανάκτησης δεδομένων των Windows που υποστηρίζεται και εγκρίνεται από τη Microsoft.

Συνεργάζεται πλήρως με τη λειτουργικότητα του Windows File Recovery (εφαρμογή γραμμής εντολών της Microsoft) και παρέχει εντέλει ένα γραφικό περιβάλλον χρήστη που επιτρέπει σε όλα για όλα επίπεδα δεξιοτήτων χρηστών, να ανακτούν τα διαγραμμένα αρχεία από τον υπολογιστή τους με τον ευκολότερο τρόπο.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ανακτήστε τα χαμένα σας αρχεία συμπεριλαμβανομένων JPEG/PDF/DOCX/MP3/EXCEL/ZIP κ.λπ. από μέσα αποθήκευσης, SSD/HDD/USB/κάρτα μνήμης στα Windows 11/10, με διαμόρφωση διαμερισμάτων NTFS/FAT/exFAT/ReFS.

Η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται σε τρία μόλις βήματα, αφού επιλέξτε ένα διαμέρισμα για τη σάρωση και μια τοποθεσία για αποθήκευση, επιλέξτε μετά τη μέθοδο σάρωσης (γρήγορη ή σε βάθος) και τέλος κάντε κλικ στο κουμπί έναρξη ανάκτησης. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WinfrGUI


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .