//Add More external stylesheets Widgetify : Μετατρέψτε την αγαπημένη σας ιστοσελίδα σε widget



Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Widgetify : Μετατρέψτε την αγαπημένη σας ιστοσελίδα σε widget

read

Μετατρέψτε οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε widget, τοποθετήστε το στην αρχική σας οθόνη και ενημερωθείτε όταν αλλάξει το περιεχόμενό του. Πρόκειται για έξυπνο τρόπο να βλέπετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους. Μετατρέποντας τον ιστότοπο σε widget, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάστασή του, χωρίς να χρειάζεται ποτέ να τον ανοίξετε.

Το Widgetify θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία ιστού και το κάνει εξαιρετικά καλά. 

Από προεπιλογή, ενημερώνει έναν ιστότοπο που βασίζεται σε widget μόνο μία φορά κάθε 24 ώρες. Αλλά μπορείτε να το αλλάξετε σε οποιοδήποτε διάστημα θέλετε, με ενημερώσεις τόσο συχνά όσο κάθε πέντε λεπτά ή τόσο σπάνια όσο μία φορά κάθε δύο ημέρες.

Απλά πρέπει να θυμάστε ότι όσο περισσότερες ενημερώσεις ενός γραφικού στοιχείου καθορίσετε τόσο περισσότερους πόρους θα απαιτήσει η εφαρμογή, γι' αυτό κάντε δοκιμή με τις επιλογές για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε ένα διάστημα που λειτουργεί για εσάς και δεν καταναλώνει πολλούς πόρους από τη μπαταρία σας. Θα ειδοποιηθείτε όταν ο λόγος αλλαγής μεταξύ ενημερώσεων είναι μεγαλύτερος από την καθορισμένη τιμή.

Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και για μια αλλαγή pixel. (Προσδιορίστε το στο 0%!) Μπορείτε να καθορίσετε ένα μεσοδιάστημα ή απόλυτα χρονικά διαστήματα των εκτελέσεων καταγραφής. Μπορούν επίσης να διαμορφωθούν συνθήκες στάθμης μπαταρίας, χρήσης δικτύου κινητής τηλεφωνίας, κατάστασης φόρτισης.

Για τους προχωρημένους χρήστες, η εφαρμογή μπορεί να εκτελέσει έναν κώδικα Javascript για την επεξεργασία της ιστοσελίδας λίγο πριν από τη λήψη. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια περίοδο απενεργοποίησης ειδοποιήσεων για κάθε παρουσία widget.

Ωστόσο πρέπει να ξέρετε ότι ότι οι πολύ συχνές ενημερώσεις μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική χρήση μπαταρίας ή δικτύου.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .