//Add More external stylesheets IObit Unlocker : Διαγράψτε προστατευμένα αρχεία στα windows



Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

IObit Unlocker : Διαγράψτε προστατευμένα αρχεία στα windows

read

Όταν προσπαθούμε να διαγράψουμε ένα προστατευμένο αρχείο στα windows βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μηνύματα του τύπου "Δεν είναι δυνατή η διαγραφή" ή "Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση" Το αρχείο χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη" " Υπάρχει μπαραβίαση κοινής χρήσης! " "Η πρόσβαση είναι απαγορευμένη".  Ωστόσο, πλέον, με το IObit Unlocker, τα προβλήματα αυτά αποτελούν παρελθόν. 

Το IObit Unlocker έχει καλή απόδοση στην επίλυση προβλημάτων «δεν είναι δυνατή η διαγραφή αρχείων», «δεν επιτρέπεται η πρόσβαση», «Το αρχείο χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα ή χρήστη» ή «Υπήρξε παραβίαση κοινής χρήσης». Με το IObit Unlocker, μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία σας όπως θέλετε  μέσω των επιλογών, "Ξεκλείδωμα & Διαγραφή", "Ξεκλείδωμα & Μετονομασία", "Ξεκλείδωμα & Μετακίνηση" και "Ξεκλείδωμα & Αντιγραφή", το IObit Unlocker προσφέρει ευκολότερους τρόπους ξεκλειδώματος και διαχείρισης των αρχείων και των φακέλων για να τα διατηρεί ασφαλή και διαθέσιμα και στη συνέχεια, μπορείτε γρήγορα να τα ξεκλειδώσετε, να τα μετονομάσετε, να τα αντιγράψετε ή να τα μετακινήσετε όπως θέλετε.  

Ο τρόπος χρήσης της εφαρμογής είναι πολύ απλός. Αφού την  εγκαταστήσετε, κάντε δεξί κλικ με το ποντίκι επάνω στο αρχείο που θέλετε να διαγράψετε και στο μενού που θα δείτε επιλέξτε τον τρόπο διαγραφής του. Αυτό ήταν όλο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή IObit Unlocker


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .