//Add More external stylesheets WAU Manager : Δωρεάν πρόγραμμα για την εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows



Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

WAU Manager : Δωρεάν πρόγραμμα για την εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows

read

To WAU Manager είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης της ενσωματωμένης στα Windows διεπαφής ενημέρωσης. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των Updates των Windows, με υποστήριξη συντήρησης για ενημερωμένες εκδόσεις των Windows. Μπορείτε να κάνετε ενημέρωση αυτόματα με την επιθυμητή συχνότητα. 

Μία φορά την ημέρα, μία φορά το μήνα ή μία φορά το χρόνο, ή όπως αλλιώς αποφασίσετε. Βασικά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μερικές ρυθμίσεις από το παράθυρο διαλόγου για να ρυθμίσετε τα πάντα με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες επιλογές, όπως η κατάργηση της εγκατάστασης ή απόκρυψη, την κατάργηση της απόκρυψης ενημέρωσης, είναι όλα διαθέσιμα κατ 'ευθείαν από το περιβάλλον εγκατάστασης. 

Οι διαθέσιμες ενότητες συνδέονται μεταξύ τους από το μενού της εφαρμογής, και είναι πάντα διαθέσιμες στην πάνω δεξιά γωνία της διεπαφής της εφαρμογής. 

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή είναι ανεξάρτητη και με κανένα τρόπο δεν επιδρά στην ενσωματωμένη εφαρμογή των windows updates που σημαίνει ότι δεν αντικαθιστά και δεν διαγράφει τίποτα. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή WAU Manager


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .