//Add More external stylesheets Online Image Editor : Επεξεργαστείτε φωτογραφίες και κινούμενες εικόνες GIF



Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Online Image Editor : Επεξεργαστείτε φωτογραφίες και κινούμενες εικόνες GIF

read

Το Online Image Editor έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πάντα προσβάσιμο χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό. Από τον χώρο εργασίας σας, στο σχολείο ή στο σπίτι, εφόσον έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. 

Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επεξεργαστείτε μια εικόνα με καθαρό και γρήγορο τρόπο από υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, iPad, tablet και κινητό τηλέφωνο. Λειτουργεί σε όλες τις μορφές όπως: PNG, JPG/JPEG, BMP (Bitmap) ή GIF.

Μπορείτε ακόμη να ανεβάσετε τις δικές σας γραμματοσειρές στο πρόγραμμα επεξεργασίας και να τις χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε κείμενο σε μια φωτογραφία, με τις δικές σας γραμματοσειρές

Όλες οι βασικές λειτουργίες είναι διαθέσιμες όπως, αποκοπή, αλλαγή μεγέθους και περικοπή. Αυτές οι δυνατότητες λειτουργούν σε όλες τις μορφές εικόνας, ακόμη και σε κινούμενα γραφικά GIF και διαφανή PNG. 

Με το εργαλείο κειμένου μπορείτε να προσθέσετε κείμενο στις εικόνες σας. Επίσης, η προσθήκη κειμένου σε κινούμενες εικόνες είναι απλή και γρήγορη.

Με επιπλέον επιλογές, μπορείτε να προσθέσετε ένα περίγραμμα γύρω από το κείμενό σας και να κάνετε το κείμενο να ακολουθεί μια διαδρομή τόξου, με την επιλογή σκιά μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά είδη χρωμάτων σκιών και θολών στο κείμενο.

Συγχωνεύστε δύο εικόνες μαζί ή συνδυάστε πολλές εικόνες. Με τη ρύθμιση αδιαφάνειας μπορείτε να συνδυάσετε εικόνες με τον τρόπο που σας ταιριάζει περισσότερο, προσθέστε μια κινούμενη εικόνα σε ένα στατικό φόντο ή προσθέστε το χιόνι που πέφτει σε μια εικόνα.

Η φαντασία σας είναι το όριο για να δημιουργήσετε ωραίες δυναμικές εικόνες. Κάντε μια εικόνα διαφανή με το εργαλείο διαφάνεια και το φόντο μιας εικόνας διαφανές κάνοντας απλά κλικ στο χρώμα που πρέπει να γίνει διαφανές ή αφαιρέστε τη διαφάνεια από την εικόνα σας. 

Τοποθετήστε μια εικόνα σε κείμενο, συμπεριλαμβανομένης μιας σκιάς και με διαφανές φόντο.  ή προσθέστε τη βροχή που πέφτει σε μια εικόνα. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .