//Add More external stylesheets Vysor : Δείτε περιεχόμενο από iOS ή Android στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας



Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Vysor : Δείτε περιεχόμενο από iOS ή Android στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας

read

Eξαιρετική εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε περιεχόμενο από iOS ή Android στην επιφάνεια εργασίας σας. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές, παίξτε παιχνίδια, ελέγξτε το iOS ή το Android σας. 

Πρόκειται για μια εφαρμογή για υπολογιστή ή web, συμβατή με όλα τα λειτουργικά συστήματα. Για δουλέψετε με την εφαρμογή, κατεβάστε το σχετικό αρχείο  και συνδεστε  το κινητό ή το tablet σας μέσω κάποιας θύρας USB στον υπολογιστή σας.

ΒΗΜΑΤΑ 

  1. Πριν ξεκινήστε, κατεβάστε και εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας τους Universal ADB Drivers 
  2. Ενεργοποιήστε στη συσκευή ANDROID την επιλογή USB debugging.

  3. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλώδιο USB DATA.
  4. Ρυθμίστε τη λειτουργία USB σε PTP (συνήθως είναι MTP ή μόνο φόρτιση).

Από εκεί και μετά, κάντε κλικ στο κουμπί View Device και δείτε το περιεχόμενο της συσκευής σας στον υπολογιστή. Φυσικά μπορείτε να χειριστείτε τη συσκευή σας από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας καθώς και να κάνετε capture και να σώσετε σε εικόνα οτιδήποτε θέλετε από το κινητό στον υπολογιστή σας. 

Ως εδώ η εφαρμογή εφαρμογή διατίθεται απολύτως δωρεάν. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε πολύ περισσότερα, όπως το να συνδέσετε το κινητό σας μέσω wi-fi να ανεβάσετε την ποιότητα της εικόνας, να ακούσετε από τον υπολογιστή σας τον ήχο, να κάνετε capture και να σώσετε σε βίντεο το περιεχόμενο από τη συσκευή σας καθώς και άλλες ρυθμίσεις θα πρέπει να αποκτήσετε την premium έκδοση του προϊόντος. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Vysor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .