//Add More external stylesheets

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

9Locker : Κλειδώστε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας με μοτίβο

read

Το 9Locker σάς προσφέρει μια πλήρως προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος μοτίβου που μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Θα σας βοηθήσει να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας όπως ακριβώς θα κάνατε το tablet ή το smartphone σας.

Δίνει στον υπολογιστή σας μια οθόνη κλειδώματος μοτίβου όπου σύρετε το ποντίκι σας κατά μήκος ενός πλέγματος 3Χ3 μέχρι να δημιουργήσετε το προκαθορισμένο μοτίβο σας. 

Μπορείτε επίσης να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης έκτακτης ανάγκης για να μπείτε στον υπολογιστή σας με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, αν θέλετε.

Το πρόγραμμα συνοδεύεται από πέντε προσαρμοσμένα φόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην οθόνη κλειδώματος, αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε το φόντο να είναι οποιαδήποτε εικόνα θέλετε, μια ωραία επιλογή προσαρμογής.

Το πρόγραμμα ζητά το e-mail σας κατά την εγκατάσταση, κάτι που κάνει τη ρύθμιση να διαρκέσει λίγο περισσότερο. Ωστόσο, εάν δώσετε στο 9Locker το email σας, μπορεί να σας στείλει μια ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να εισβάλει στον υπολογιστή σας. 

Μπορεί ακόμη και να ενεργοποιήσει την κάμερα web και να τραβήξει μια φωτογραφία του εισβολέα.

Το 9Locker σάς προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο κλειδώματος του υπολογιστή σας που θα λατρέψουν οι θαυμαστές των κινητών gadget. 

Υποστηρίζει όλο αυτό το στυλ με ουσία, επίσης, προσθέτοντας ένα ή δύο επίπεδα ασφάλειας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή 9Locker


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .