//Add More external stylesheets Net Speed Meter : Δείτε την ταχύτητα download και upload της σύνδεσής σας



Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Net Speed Meter : Δείτε την ταχύτητα download και upload της σύνδεσής σας

read

Τα Windows δεν διαθέτουν  κάποιο ενσωματωμένο εργαλείο για την παρακολούθηση της ταχύτητας Upload - Download της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί προγραμματιστές δημιούργησαν διάφορα βοηθητικά προγράμματα λογισμικού για να παρακολουθείτε  σημαντικές παραμέτρους που σχετίζονται με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. 

Το Net Speed Meter είναι ένα από αυτά. ένας μετρητής σε πραγματικό χρόνο που αποκαλύπτει την ταχύτητα  λήψης και  μεταφόρτωσης της σύνδεσής σας.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ένα από εκείνα τα μικροσκοπικά προγράμματα λογισμικού που μπορούν να αποδειχθούν αρκετά χρήσιμα. Μόλις το τρέξετε, εμφανίζεται ένας μικρός μετρητής στην επιφάνεια εργασίας σας. Κάντε κάνετε δεξί κλικ και διπλό κλικ στο μετρητή για να δείτε το μενού της εφαρμογής . 

Μπορείτε εύκολα να  αλλάξτε την εμφάνιση του μετρητή και άλλες  ρυθμίσεις της εφαρμογής για να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά της. Για παράδειγμα, μπορείτε να αλλάξετε τη μονάδα ταχύτητας από bit ανά δευτερόλεπτο σε bytes ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, η εμφάνιση του μετρητή, που είναι μαύρη από προεπιλογή, μπορεί να αλλάξει.

Η γραμματοσειρά και το μέγεθος του κειμένου μπορούν επίσης να αλλάξουν. Το Net Speed ​​Meter μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινά με Windows, έτσι ώστε να μην το ξεκινάτε χειροκίνητα κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας.  Ο μετρητής έχει ρυθμιστεί να παραμένει πάνω από όλα τα άλλα  παράθυρα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .