//Add More external stylesheets Draft it : Λογισμικό σχεδίασης 2D CAD



Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Draft it : Λογισμικό σχεδίασης 2D CAD

read

Η Cadlogic είναι μία εταιρεία παραγωγής λογισμικού με εξειδικευμένους προγραμματιστές που δημιουργεί ποιοτικό αλλά χαμηλού κόστους λογισμικό CAD. Το Draft είναι ένα από αυτά, πρόκειται για ένα ισχυρό σύστημα 2D CAD  που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να αποθηκεύετε και να εκτυπώνετε τα σχέδια σας , είτε είστε απλός χρήστης, ή χρήστης είτε χρειάζεστε κάποιο  λογισμικό CAD στο χώρο εργασίας σας.

Η άνοδος του CAD/CAM και του Rapid Prototyping φέρνει επανάσταση στον τρόπο υλοποίησης των σχεδίων και στην ταχύτητα με την οποία συμβαίνει αυτό. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές, να παραμείνουν μπροστά και να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν την καλύτερη τεχνολογία που έχουν στη διάθεσή τους.

Το λογισμικό CAD επιτρέπει σε εταιρείες και ιδιώτες να κάνουν τα σχέδιά τους και τις διαδικασίες σχεδιασμού τους όσο το δυνατόν πιο τέλεια και χωρίς προβλήματα. Οποιαδήποτε επιχείρηση μηχανικής ή σχεδιασμού μπορεί και θα επωφεληθεί από την εφαρμογή ενός αξιόπιστου και φιλικού προς τον χρήστη συστήματος λογισμικού σχεδιασμού υποβοηθούμενης από υπολογιστή, ακόμη και οι εταιρείες που χρησιμοποιούν σπάνια λογισμικό CAD θα ωφεληθούν από τη δυνατότητα προβολής και κλιμάκωσης των εννοιολογικών σχεδίων τους γρήγορα και εύκολα, χωρίς να φύγουν το γραφείο.

Η δωρεάν λήψη CAD περιέχει και τις 4 εκδόσεις του Draft it. Η δωρεάν έκδοση μπορεί να διατηρηθεί και να χρησιμοποιηθεί επ' αόριστο, ενώ οι 3 βελτιωμένες εκδόσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντελώς δωρεάν για τις πρώτες 15 ημέρες μετά την εγκατάσταση τους.

Αυτό σας επιτρέπει να εξερευνήσετε και να κατανοήσετε το λογισμικό μας και να αποφασίσετε ποια συγκεκριμένη έκδοση είναι κατάλληλη για εσάς, την επιχείρησή σας και τις σχεδιαστικές σας ανάγκες.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Draft it


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .