Calligra : Σουίτα γραφείου για υπολογιστές



Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Calligra : Σουίτα γραφείου για υπολογιστές

read

Το Calligra Suite είναι μια σουίτα γραφείου για υπολογιστές,. Περιέχει εφαρμογές για επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, παρουσίαση, βάσεις δεδομένων, διανυσματικά γραφικά και ψηφιακή ζωγραφική.

Χρησιμοποιεί τη μορφή OpenDocument ως προεπιλεγμένη μορφή αρχείου για τις περισσότερες εφαρμογές αλλά ωστόσο, μπορεί να εισάγει άλλες μορφές, όπως μορφές του Microsoft Office.

Τα φύλλα Calligra είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο υπολογισμών και υπολογιστικών φύλλων και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να υπολογίσετε γρήγορα διάφορα υπολογιστικά φύλλα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, όπως έσοδα και έξοδα, ώρες εργασίας των εργαζομένων κ.λ.π.

Επωφελούνται από την ίδια τεχνολογία με όλα τα άλλα προϊόντα Calligra, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα. Χρησιμοποιήστε σχήματα για σημειώσεις ή δημιουργήστε διαγράμματα ροής και χάρτες μυαλού ενώ εργάζεστε – τα εργαλεία είναι τόσο εύχρηστα όσο σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Επωφεληθείτε από τα προεπιλεγμένα πρότυπα για τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις χρήσης. Δημιουργήστε ισολογισμούς και τιμολόγια ή προγράμματα παρακολούθησης πιστωτικών καρτών και λίστες διακοπών.

Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι επι του παρόντος οι εκδόσεις για windows και Mac διατίθενται με απολύτως βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Προτείνεται σε όσους θέλουν κάτι απλό και γρήγορο. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Calligra

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .