//Add More external stylesheets Ashampoo Audio Recorder Free : Λογισμικό εγγραφής ήχου για τη λήψη ήχου από το μικρόφωνο ή την κάρτα ήχου



Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Ashampoo Audio Recorder Free : Λογισμικό εγγραφής ήχου για τη λήψη ήχου από το μικρόφωνο ή την κάρτα ήχου

read

Το Ashampoo Audio Recorder Free είναι ένα δωρεάν λογισμικό εγγραφής ήχου για τη λήψη ήχου από το μικρόφωνο ή την κάρτα ήχου (loopback). Αυτό καθιστά το πρόγραμμα ένα τέλειο μηχάνημα υπαγόρευσης που καταγράφει τη φωνή σας χωρίς απώλεια ποιότητας, π.χ. για να προσθέσετε ένα κομμάτι ήχου στα δικά σας βίντεο.

Χρησιμοποιώντας το "loopback" ως πηγή ήχου, μπορείτε να καταγράψετε οτιδήποτε ακούτε από τα ηχεία σας, ανεξάρτητα από την εφαρμογή από την οποία προέρχεται ο ήχος. Αυτή η επιλογή, επίσης γνωστή ως "Αυτό ό,τι ακούτε", προσφέρει έναν τρόπο καταγραφής ήχου που αναπαράγεται στον υπολογιστή σας χωρίς προβλήματα.

Απλώς επιλέξτε την πηγή, πατήστε το κουμπί εγγραφής και είστε έτοιμοι. Οι υποστηριζόμενες μορφές περιλαμβάνουν MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, OPUS και APE. Οι ρυθμοί δειγματοληψίας έως 48 kHz εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα για ροές, podcasts, ηχητικά βιβλία και μουσική.

Επιπλέον, η εκτέλεση περικοπής ήχου, π.χ. για την αφαίρεση ενοχλητικών διαφημίσεων, γίνεται με λίγα μόνο κλικ. Το Ashampoo Audio Recorder Free αποθηκεύει τις τελικές εγγραφές σε μια ξεχωριστή βιβλιοθήκη πολυμέσων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής για να κάνετε προεπισκόπηση των ηχογραφήσεών σας, αλλά μπορείτε επίσης να μετονομάσετε τα αρχεία σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 

Για να ενεργοποιήσετε το Audio Recorder Free, πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπο του δημιουργού του (ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό) - προκειμένου να αποκτήσετε το δωρεάν κλειδί άδειας χρήσης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Audio Recorder Free


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .