//Add More external stylesheets Whiteboard - Magic Slate : Σχεδιάστε, γράψτε, αποθηκεύστε μοιραστείτε



Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Whiteboard - Magic Slate : Σχεδιάστε, γράψτε, αποθηκεύστε μοιραστείτε

read
To Whiteboard προσφέρει μια ευχάριστη, σύγχρονη εμπειρία εκμάθησης μέσω κινητού. Μπορείτε να σχεδιάσετε, και να γράψετε οτιδήποτε. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για όλους. Ο καθένας μπορεί να γράψει γράμματα, αλφάβητα, αριθμούς, να σχεδιάσει, να παίξει και να τα σβήσει.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή  μπορείτε να γράψετε καθώς και να σχεδιάσετε με το δάχτυλο ή κάποιο πενάκι οτιδήποτε. Ανοίξτε την εφαρμογή και γράψτε οτιδήποτε, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του σχεδίου και αποθηκεύστε την εικόνα ή κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδος στη δεξιά κάτω γωνία για να το διαγράψετε.

Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το μέγεθος, το πλάτος και το χρώμα του πινέλου. Η εφαρμογή είναι απλή και φιλική προς το χρήστη, διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να δουλέψετε και εκτός σύνδεσης από το διαδίκτυο.

Μπορείτε να προβάλλετε όλα τα αποθηκευμένα σας σχέδια,  να τα αποθηκεύστε ή να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι η ιδανική εφαρμογή για να το χρησιμοποιήστε το ως εφαρμογή εκμάθησης για τα παιδιά σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .