//Add More external stylesheets Pristy Tools : Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας



Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Pristy Tools : Βελτιώστε την απόδοση του υπολογιστή σας

read

Το Pristy Tools είναι μια πλήρης, δωρεάν εργαλειοθήκη, για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του υπολογιστή σας, περιλαμβάνει τον καθαρισμό του υπολογιστή με τη διαγραφή περιττών αρχείων, και χρήση διαφόρων λειτουργιών και η ενημέρωση του για καλύτερη απόδοση. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στη εφαρμογή θα βρείτε 5 διαφορετικά πεδία,
  • Το Web Assistant, που σχεδιάστηκε για να βοηθά με την περιήγηση στον ιστό με πολλές καρτέλες και υποστηρίζει πολλαπλές μηχανές όπως το Google, το DuckDuckGo, το Bing, το Yandex, και άλλα.
  • Το System Powerless, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να δώσετε εντολή στον υπολογιστή σας να τερματίσει, να επανεκκινήσει, να αδρανήσει ή να κλειδώσει ανάλογα με το χρονικό διάστημα που έχετε καθορίσει.
  • Το PC Detector για να δείτε τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας.
  • Το Memory clean για να μάθετε πόση μνήμη χρησιμοποιείται και πόσος ελεύθερος χώρος απομένει, και για να απελευθερώσετε περισσότερη μνήμη στον υπολογιστή σας και τέλος,
  • Το File Wipe-out, που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει αποτελεσματικά τον υπολογιστή σας. Τα δε αρχεία που διαγράφονται δεν μπορούν να αποκατασταθούν.

Θα τρέξει σε όλα τα windows, ωστόσο, αν συναντήσετε κάποιο  πρόβλημα στα windows 11, τρέξτε την εφαρμογή με εκτέλεση προγράμματος συμβατότητας για τα  windows 8.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Pristy Tools


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .