//Add More external stylesheets Laverna : Κρατήστε κρυφές σημειώσεις



Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Laverna : Κρατήστε κρυφές σημειώσεις

read

Nέα εφαρμογή δημιουργίας σημειώσεων με πρόγραμμα επεξεργασίας Markdown και υποστήριξη κρυπτογράφησης. Έχει φτιαχτεί σαν εναλλακτική λύση του Evernote. 

Η εφαρμογή αποθηκεύει όλες τις σημειώσεις σας στις βάσεις δεδομένων του προγράμματος περιήγησής σας, όπως το indexedDB ή το localStorage, κάτι που είναι καλό για λόγους ασφαλείας, επειδή μόνο εσείς έχετε πρόσβαση σε αυτές.

Διαθέτει ένα απλό και ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας σήμανσης, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να γράφετε πιο γρήγορα από ποτέ με τη ζωντανή προεπισκόπηση σήμανσης. Ο επεξεργαστής μπορεί να αλλάξει σε λειτουργία χωρίς περισπασμούς, όπου μπορείτε να εστιάσετε αποκλειστικά στη σύνταξη σημειώσεων.

Κάντε τις σημειώσεις σας διαθέσιμες σε οποιαδήποτε συσκευή με τον λογαριασμό σας σε Dropbox και RemoteStorage και κρατήστε τις σημειώσεις σας ιδιωτικές. Μπορείτε να κάνετε τις σημειώσεις σας διαθέσιμες μόνο σε εσάς ενεργοποιώντας την κρυπτογράφηση.

Προτιμάτε να μείνετε ανώνυμος; Δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Laverna.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις σημειώσεις σας, ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης. Διαθέτει ασφαλή κρυπτογράφηση και μπορεί να συγχρονίζεται με υπηρεσίες αποθήκευσης cloud (προς το παρόν μόνο με (Dropbox και RemoteStorage). 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Laverna


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .