//Add More external stylesheets MiniTool Partition Wizard : Λογισμικό διαχείρισης Partition



Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

MiniTool Partition Wizard : Λογισμικό διαχείρισης Partition

read

Το MiniTool Partition Wizard Home Edition είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης partition και υποστηρίζει 32 και 64 bit συμπεριλαμβανομένων των Windows XP, Vista, Windows 7 και Windows  Windows 10  και windows 11

Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν την δυνατότητα αλλαγής μεγέθους κατατμήσεων, αντιγραφή διαμερισμάτων, δημιουργία Partitions, Partition Extend, Partition spilt, διαγραφή Partitions, μετατροπή Partitions, απόκρυψη Partitions, αλλαγή γράμματος των σκληρών δίσκων, ορισμός ενεργού διαμερίσματος, Recovery Partition. Το MiniTool Partition Wizard Home Edition διανέμεται δωρεάν αποκλειστικά για οικιακή χρήση και αν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε σε επιχειρηματικό περιβάλλον θα πρέπει να προμηθευτείτε το MiniTool Partition Wizard Professional Edition.

Ωστόσο, οι δυνατότητες της εφαρμογής δεν περιορίζονται εδώ αφού μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα όπως το να ελέγξετε τον σκληρό σας δίσκο για λάθη, να διορθώσετε την εκκίνηση στον υπολογιστή σας στην περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν μπορεί να ξεκινήσει, να κλωνοποιήσετε τον υπολογιστή σας έτσι ώστε να μην χρειαστεί να εγκαταστήσετε τα Windows από την αρχή αν θέλετε να αλλάξετε τον σκληρό σας δίσκο ή να αλλάξετε τον σκληρό σας δίσκο με ένα SSD.

Στην νέα του έκδοση έρχεται με περισσότερες δυνατότητες και βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται δίσκους και διαμερίσματα, να ελέγχουν το σύστημα αρχείων, να διαχωρίζουν το διαμέρισμα SSD, να μετακινούν OS σε SSD, να κλωνοποιούν τους δίσκους τους να μετατρέπουν MBR σε GPT, κ.λπ. Με στόχο να γίνει μακροπρόθεσμα ο πιο ισχυρός διαχειριστής δωρεάν διαμερισμάτων, συνεχίζει να προσφέρει νέες λειτουργίες όπως το Disk Benchmark και το Space Analyzer.

Έτσι λοιπόν, με το Space Analyzer μπορείτε να μετρήστε την ταχύτητα μεταφοράς (ανάγνωση & εγγραφή) κάτω από διάφορα σενάρια πρόσβασης δίσκου, όπως διαδοχικά και τυχαία. Με τον αναλυτή χώρου μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιείται η δίσκος στον υπολογιστή για να ελέγξετε ποιο αρχείο καταλαμβάνει υπερβολικό χώρο στο δίσκο όταν πρέπει να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο όταν ο σκληρός δίσκος αρχίζει να γεμίζει.

Ακόμη, μπορείτε να μετακινήστε τα μη γειτονικά χωρίσματα για συγχώνευση, να επεκτείνετε τη μονάδα δίσκου C (διαμέρισμα συστήματος) για να καταργήσετε την προειδοποίηση για χαμηλό χώρο στο δίσκο και να συρρικνώστε ένα μεγάλο διαμέρισμα για να αποκτήσετε αρκετό ελεύθερο χώρο Τέλος σας δίνει τη δυνατότητα μετεγκατάστασης του λειτουργικού σας συστήματος σε SSD, μία λειτουργία  100% ασφαλής που ολοκληρώνεται  μέσα σε μερικά κλικ.

Στην δωρεάν του έκδοση την οποία και σας παρουσιάζουμε  υποστηρίζει πολλές από τις ανωτέρω λειτουργίες, ωστόσο διαβάστε εδώ τον πλήρη οδηγό υποστήριξης και τις διαφορές μεταξύ δωρεάν και επί πληρωμής έκδοσης. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή MiniTool Partition Wizard Home Edition


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!