//Add More external stylesheets Wu10Man : Αφαιρέστε το bloatware από τον υπολογιστή σας



Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Wu10Man : Αφαιρέστε το bloatware από τον υπολογιστή σας

read

Το λογισμικό ξεκίνησε ως μία εφαρμογή για να δώσει λύση στον παλαιό κλασικό τρόπο ενημέρωσης των Windows. 

Ωστόσο η Microsoft με την πάροδο του χρόνου προσάρμοσε τον τρόπο λειτουργίας και καλυτέρευσε την υπηρεσία ενημέρωσης. Παρ΄όλα αυτά στην εφαρμογή αυτή θα βρείτε περισσότερες επιλογές προσαρμογής και μία ακόμη σημαντική λειτουργία για την αντιμετώπιση του bloatware.

(Το Bloatware είναι ένας τύπος λογισμικού που έρχεται προεγκατεστημένο σε υπολογιστή, smartphone ή tablet.Καταλαμβάνει χώρο, μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μειώνει την απόδοση.Ενοχλητικό στην καλύτερη περίπτωση, επιβλαβές στη χειρότερη, το bloatware είναι σπάνια χρήσιμο και χρησιμεύει κυρίως ως ροή εσόδων για κατασκευαστές και διανομείς λογισμικού).

Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στον υπολογιστή σας, επιτρέποντάς σας να προγραμματίζετε τις ενημερώσεις με τον τρόπο που επιθυμείτε.  

Σας επιτρέπει να διαμορφώνετε πολιτικές ομάδας και διευθύνσεις URL, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα τις ενημερώσεις σας. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή Wu10Man


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .