//Add More external stylesheets Xonotic: Κορυφαίο First Person Shooter Game ανοικτού κώδικα



Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Xonotic: Κορυφαίο First Person Shooter Game ανοικτού κώδικα

read

Κορυφαίο First Person Shooter Game ανοικτού κώδικα, πρόκειται για την συνέχεια παρόμοιου παιχνιδιού του Nexuiz, με την διαφορά ότι το παιχνίδι ξαναγράφτηκε από την αρχή και περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις στον κώδικα. Παίζει στα Windows Linux και Mac OS X και το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 1 Gigabyte. Πρόκειται ίσως για το καλύτερο δωρεάν παιχνίδι στο είδος του που υποστηρίζει και τα Ελληνικά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αρχεία που περιλαμβάνονται στον φάκελο είναι όλα τα διαθέσιμα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζει και μάλιστα δεν απαιτεί εγκατάσταση. Μπορείτε να παρακολουθήστε την πρόοδό σας με το XonStat, την ενσωματωμένη εφαρμογή στατιστικών παικτών. Δείτε ζωτικής σημασίας στατιστικά στοιχεία όπως η αναλογία ζημιών και ζωών. Η παρακολούθηση είναι εντελώς opt-in και δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Xonotic


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .