//Add More external stylesheets makeup.pho.to: Ρετουσάρετε αυτόματα τις φωτογραφίες σας



Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

makeup.pho.to: Ρετουσάρετε αυτόματα τις φωτογραφίες σας

read

Το Makeup.Pho.to είναι  μία δωρεάν online εφαρμογή μέσω της οποίας  μπορείτε να βελτιώσετε το πρόσωπό σας σας online γρήγορα και εύκολα! Απλά μεταφορτώστε τη φωτογραφία του προσώπου σας και δείτε το σε ένα πορτραίτο που έχει βελτιωθεί άμεσα! 

Η υπηρεσία αφαιρεί αυτόματα τα ελαττώματα των κόκκινων ματιών και του δέρματος (σπυράκια, ρυτίδες, κλπ.),  κάνει το δέρμα να φαίνεται ματ και να λευκαίνει τα δόντια. Για να δώσετε στο δέρμα σας μια μαυρισμένη εμφάνιση, βελτιώστε το πορτραίτο με απαλό εφέ εστίασης και θολώστε το φόντο. 

Σε περίπτωση που υπάρχουν πολλά πρόσωπα σε μια φωτογραφία, όλα θα ενισχυθούν. Το εικονικό μακιγιάζ θα σας βοηθήσει να περιγράψετε τα μάτια, να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια, να βελτιώσετε την υφή του δέρματος και να λευκάνετε τα δόντια στην φωτογραφία του πορτρέτου.

Χάρη στον προηγμένο αλγόριθμο ανίχνευσης προσώπου, όλα αυτά τα εφέ επεξεργασίας προσώπου είναι πλήρως αυτοματοποιημένα. Έτσι, πρώτα ο αλγόριθμος βρίσκει τα μάτια σε μια φωτογραφία, στη συνέχεια τα σαρώνει για το εφέ των κόκκινων ματιών και διορθώνει το χρώμα  τους αν χρειαστεί. 

Ομοίως, ο αλγόριθμος εκτελεί το ρετουσάρισμα του δέρματος: αναλύει το χρώμα του δέρματος, εξισορροπεί το δέρμα και απομακρύνει τις ατέλειες και τη λιπαρή λάμψη. Εκτός αυτού, ο αλγόριθμος ενισχύει την εμφάνιση ενός ατόμου με λεύκανση των δοντιών και του λευκού των ματιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!