//Add More external stylesheets AskAdmin : Κλειδώστε τη χρήση προγραμμάτων στα Windows



Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

AskAdmin : Κλειδώστε τη χρήση προγραμμάτων στα Windows

read

Θέλετε να περιορίσετε ορισμένους χρήστες από την πρόσβαση σε συγκεκριμένα προγράμματα, υπηρεσίες και αρχεία σε έναν υπολογιστή; Με το AskAdmin, μπορείτε απλά να αποκλείσετε την πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές, αρχεία και περιεχόμενα φακέλων.

Το AskAdmin μπορεί να αποκλείσει τους περισσότερους πόρους στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Store, Microsoft EDGE, Google Chrome, Skype, ενσωματωμένων εφαρμογών (π.χ. UWP), αρχείων/σεναρίων CMD & BAT, δεδομένων reg και πολλά άλλα. 

Για περαιτέρω αποτροπή της πρόσβασης σε μπλοκαρισμένα στοιχεία, το AskAdmin παρέχει έναν προαιρετικό κωδικό πρόσβασης. Είναι μια φορητή εφαρμογή που είναι ιδανική για όσους έχουν παιδιά και για επαγγελματικούς υπολογιστές και  έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει άμεσα και σε πραγματικό χρόνο τη χρήση των εφαρμογών των Windows και είναι ιδανικό για όσους έχουν παιδιά ή υπολογιστές σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μπορείτε να αποκλείσετε γρήγορα οποιοδήποτε πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, όπως Skype, Google Chrome, Microsoft Edge ή οποιοδήποτε αρχείο με μια συγκεκριμένη επέκταση (π.χ. .bat, .cmd, .reg, κ.λ.π.). 

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να σύρετε και να αποθέσετε εφαρμογές, φάκελους ή αρχεία που θέλετε να αποκλείσετε στη διεπαφή AskAdmin. Εάν θέλετε, μπορείτε να σύρετε πολλές εφαρμογές στο GUI ταυτόχρονα. Μπορείτε εύκολα να ξεμπλοκάρετε τα προγράμματα με τον κωδικό πρόσβασης σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AskAdmin


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .