//Add More external stylesheets OnClick Utilities Free : Σουίτα εύχρηστων βοηθητικών προγραμμάτων για τα windows



Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

OnClick Utilities Free : Σουίτα εύχρηστων βοηθητικών προγραμμάτων για τα windows

read

Aπολαύστε δωρεάν προγράμματα σε αυτήν την ισχυρή σουίτα εύχρηστων βοηθητικών προγραμμάτων λογισμικού για τα Windows. Αναζητήστε αρχεία, κρυπτογραφείστε με ασφάλεια, διαγράψτε ευαίσθητα δεδομένα, και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το OnClick Utilities και δείτε πώς λειτουργεί. Κατεβάστε το Help Installer, ένα αυτόνομο και προαιρετικό πρόγραμμα εγκατάστασης που παρέχει βοήθεια σε κάθε πρόγραμμα της σουίτας. Παρακάτω περιγράφουμε κάποια από τα καλύτερα προγράμματα που θεωρούμε ότι περιέχει η εφαρμογή.

Το FindOnClick, ένα από τα επτά προγράμματα που αποτελούν βοηθητικά προγράμματα του OnClick, και παρέχει πολύ γρήγορη αναζήτηση οποιονδήποτε εσωτερικών ή εξωτερικών μονάδων δίσκου σε φορμάτ NTFS ή FAT.

Με εύχρηστα φίλτρα που παρέχουν ισχυρούς τρόπους που βοηθούν στη μείωση του αριθμού των αποτελεσμάτων αναζήτησης και μια επιλογή αναζήτησης αρχείων σε βάθος (για αναζήτηση χρησιμοποιώντας ASCII, Unicode (LE, BE και UTF-8)) θα βρείτε οποιοδήποτε αρχείο στο σύστημα.

Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να κάνουν σύνθετα ερωτήματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας δέσμες ενεργειών, κανονικές εκφράσεις και το πρόγραμμα μπορεί να τροφοδοτηθεί από τη γραμμή εντολών εκτός από την εύκολη στη χρήση γραφική διεπαφή. 

Μόλις βρείτε τα αρχεία σας, τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν να εξαχθούν σε αρχεία .csv για ανάλυση σε προγράμματα όπως το Microsoft Excel και μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με τους αριθμούς εκδόσεων των αρχείων προγράμματος.

Το FindOnClick σάς επιτρέπει να διαγράφετε γρήγορα ανεπιθύμητα ή διπλά αρχεία με το πάτημα ενός κουμπιού - χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τον Explorer.

Επίσης, σας παρέχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε ότι τα περιεχόμενα των αρχείων σας είναι πανομοιότυπα με τα αρχεία προέλευσης χρησιμοποιώντας κατακερματισμό αναφοράς.

Περιλαμβάνει, εκτεταμένες επιλογές αναζήτησης αρχείων μουσικής MP3 (εμφανίζει MP3 ανά τίτλο, καλλιτέχνη, άλμπουμ κ.λπ.) ώστε να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε έναν συγκεκριμένο φάκελο. Η αναζήτηση στο σύστημα των Windows δεν ήταν ποτέ τόσο γρήγορη.

Το EncryptOnClick είναι σαν να προσλαμβάνετε τον δικό σας έμπειρο φύλακα ασφαλείας δεδομένων, ο οποίος διασφαλίζει ότι τα αρχεία που θέλετε να διατηρήσετε ασφαλή και μακριά από άλλους, θα παραμείνουν έτσι.

Αφού κατεβάσετε το αρχείο zip, αποσυμπιέστε το και εγκαταστήστε τις εφαρμογές μία μία στον υπολογιστή σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή OnClick Utilities Free


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .