//Add More external stylesheets Πως να απενεργοποιήσετε την επιλογή ΄΄εμφάνιση περισσότερων επιλογών΄΄ στα windows 11


Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Πως να απενεργοποιήσετε την επιλογή ΄΄εμφάνιση περισσότερων επιλογών΄΄ στα windows 11

read

Τα Windows 11 προσφέρουν στους χρήστες μια ποικιλία επιλογών προσαρμογής για να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι το μενού "Εμφάνιση περισσότερων επιλογών", το οποίο παρέχει πρόσθετες ρυθμίσεις και επιλογές για διάφορες λειτουργίες του συστήματος. 

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες μπορεί να προτιμούν μια απλούστερη διεπαφή ή να βρίσκουν τις διευρυμένες επιλογές υπερβολικές. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "Εμφάνιση περισσότερων επιλογών" στα Windows 11, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η απενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας θα καταργήσει ορισμένες πρόσθετες ρυθμίσεις και επιλογές από ορισμένες λειτουργίες του συστήματος που έχουν πρόσβαση μέσω μενού με δεξί κλικ.

Ωστόσο, εάν διαπιστώσετε ότι δεν χρησιμοποιείτε συχνά αυτές τις επιπλέον επιλογές ή προτιμάτε μια πιο καθαρή διεπαφή, η απενεργοποίησή της μπορεί να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία χρήστη με τα Windows 11.

Το (δεξί κλικ) στα Windows 11 επανασχεδιάστηκε και διατηρεί περιορισμένες καταχωρήσεις σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις windows. 

Περιλαμβάνει μια σειρά εικόνων για βασικές ενέργειες όπως αντιγραφή, επικόλληση και διαγραφή, αλλά κρύβει κάποια λειτουργικότητα που μπορεί να θέλετε πίσω από ένα κουμπί "εμφάνιση περισσότερων επιλογών" αυτό σημαίνει κάθε φορά που πρέπει να πατήσετε μια επιπλέον επιλογή για να δείτε όλες τις επιλογές μενού περιβάλλοντος.

Eάν επιθυμείτε να καταργήσετε την καταχώρηση "εμφάνιση περισσότερων επιλογών" από το μενού περιβάλλοντος των Windows 11 και να επαναφέρετε το Classic Right Click Menus στα Windows 11 θα πρέπει να το κάνετε μέσω επεξεργασίας της registry, κάτι που ωστόσο κρύβει πολλούς κινδύνους για τους μη έμπειρους χρήστες. 

Για το σκοπό αυτό εμείς επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο  και χρησιμοποιήσαμε την δωρεάν  εφαρμογή Windows 11 Classic Context Menu  όπου δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα παρά μόνο, να πατήσετε το κουμπί επιλογής για να ενεργοποιήσετε την σχετική  ρύθμιση.  Τέλος, με το ίδιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και πάλι την επιλογή, και όλα αυτά χωρίς κανένα κίνδυνο για τον υπολογιστή σας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .