//Add More external stylesheets Ribbet Photo Editing Suite : Κορυφαία εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών



Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Ribbet Photo Editing Suite : Κορυφαία εφαρμογή επεξεργασίας γραφικών

read

Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με ένα από τα καλύτερα προγράμματα του είδους και διορθώσετε τις με ένα μόνο κλικ, κάντε περικοπή, αλλαγή μεγέθους και περιστροφή σε πραγματικό χρόνο, προσθέστε ειδικά εφέ, αφαιρέστε ή προσθέστε αντικείμενα από τις φωτογραφίες σας και τέλος φτιάξτε υπέροχα Photo Collage από μία τεράστια συλλογή έτοιμων προτύπων και γενικά να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε φωτογραφία με τον απλούστερο τρόπο με αποτέλεσμα την παραγωγή εκπληκτικών φωτογραφιών απαλλαγμένων από προβλήματα λήψης.

Για να δουλέψετε ωστόσο με την εφαρμογή θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Περιλαβαίνει δυνατότητες, περικοπής, περιστροφής, έκθεσης, χρώματος, ευκρίνειας και αλλαγή μεγέθους, πλέγμα δημιουργίας κολλάζ φωτογραφιών, με δυνατότητα επεξεργασίας μεμονωμένων φωτογραφιών ή ολόκληρου του κολλάζ και υποστήριξης για όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαθέτει, ισχυρό εργαλείο κειμένου με περισσότερες από 100 επιλεγμένες γραμματοσειρές, και πάρα πολλά εφέ


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .