//Add More external stylesheets BlueStacks X : Παίξτε παιχνίδια Android χωρίς εγκατάσταση στον υπολογιστή σας



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

BlueStacks X : Παίξτε παιχνίδια Android χωρίς εγκατάσταση στον υπολογιστή σας

read

Η τεχνολογία Cloud είναι ένα φαινόμενο που έχει πολλαπλασιαστεί σε όλη τη βιομηχανία παιχνιδιών τελευταία, όπως συμβαίνει με πλατφόρμες όπως το Stadia, το XCloud και άλλες, δίνοντας στους χρήστες τους πρόσβαση σε έναν εντελώς νέο κόσμο Gaming μέσω διαδικτύου. H εταιρεία έχει συνεργαστεί με μια ιστοσελίδα που ονομάζεται Now.gg για την παράδοση τίτλων Android που θα παίζουν απευθείας από τον browser μας. 

Αυτές οι πλατφόρμες (Cloud) είναι εξαιρετικές, ιδιαίτερα, επειδή υπερβαίνουν τους περιορισμούς του υλικού των χρηστών, αφήνοντάς τους να παίξουν παιχνίδια που συνήθως δεν θα μπορούσαν να παίξουν στο τηλέφωνο ή τους υπολογιστές τους, απλώς μεταφέρνοντάς τα πλέον, μέσω cloud στο διαδίκτυο ο καθένας μπορεί εύκολα να τα απολαύσει με τις καλύτερες ρυθμίσεις γραφικών και ποιότητας,

Δεδομένου ότι τα παιχνίδια στο BSX αποδίδονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία από την πλευρά του διακομιστή, οι χρήστες μπορούν πραγματικά να απολαμβάνουν το 100%  ανεξάρτητα από τις προδιαγραφές του τηλεφώνου τους. 

Λαμβάνοντας δε  υπόψη ότι περίπου το 60% των χρηστών σε όλο τον κόσμο δεν έχουν τηλέφωνα κατάλληλα για gaming, η λύση αυτή  σίγουρα θα βοηθήσει να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους στην κοινότητα gaming, μέσα από την εξέλιξη της τεχνολογίας Gaming Cloud.

Σήμερα, χρησιμοποιούμε τα smartphone όπως ακριβώς και τους υπολογιστές, για οποιαδήποτε εργασία. Είτε για δουλειά, είτε για περιήγηση, είτε για την εκτέλεση εργασιών. Ωστόσο, η μεγάλη ποικιλία υλικού και συσκευών που διατίθενται στην αγορά μπορεί συχνά να δυσκολέψει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν παιχνίδια και λογισμικό που να τρέχουν επαρκώς σε κάθε υλικό. Με το BlueStacks X, ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να βρουν μια ενοποιημένη πλατφόρμα για να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, χωρίς περιορισμούς υλικού.

Επομένως, είτε είστε χρήστης Windows ή Mac, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο BSX και να παίξετε κάθε παιχνίδι στον αυξανόμενο κατάλογό με 200+ τίτλους, με τα καλύτερα γραφικά και ρυθμίσεις απόδοσης, μέσω ροής από το cloud. Εφόσον στην πραγματικότητα δεν κατεβάζετε το παιχνίδι, με το BlueStacks σας δίνει κυριολεκτικά σχεδόν άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε παιχνίδι. σας. 

Επίσης, μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του BlueStacks X είναι το γεγονός ότι μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε και να συγχρονίζετε την πρόοδό σας σε πολλές συσκευές, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε, ανεξάρτητα από το αν παίζετε στον υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνό σας. 

Στο  BlueStacks X, μπορείτε να βρείτε αυτήν τη στιγμή μια επιλογή από πάνω από 200 τίτλους που έχουν επιμεληθεί προσεκτικά και αυτός ο αριθμός θα αυξάνεται καθώς περισσότεροι προγραμματιστές επιθυμούν για να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια τους στην πλατφόρμα.

Για παίξετε τα παιχνίδια, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας το BlueStacks X,  που στην πραγματικότητα είναι ο γνωστός emulator Bluestacks ( έχουμε μιλήσει στο παρελθόν γι΄αυτόν) με την προσθήκη της υπηρεσίας BlueStacks X. 

Τέλος, εδώ,  για να πάρετε μια εικόνα γιατί ακριβώς μιλάμε, μπορείτε να παίξετε κάποια παιχνίδια απ΄ευθείας από τον browser σας χωρίς να χρειαστεί να  κατεβάσετε το BlueStacks X, ωστόσο ο αριθμός που φιλοξενούνται  είναι μικρός επί του παρόντος.   

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows, MacOS


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .