//Add More external stylesheets Bluestacks : Τρέξτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android στο Pc σας



Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Bluestacks : Τρέξτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android στο Pc σας

read

To BlueStacks App Player είναι μια απλή εφαρμογή με την οποία μπορείτε εύκολα και αβίαστα να μιμηθείτε το Android στον υπολογιστή και να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες εφαρμογές. Μετά την εκκίνηση του προγράμματος, θα σας ζητηθεί εάν έχετε ένα Android smartphone. 

Αν ναι, τότε μπορείτε να το συνδέσετε με το πρόγραμμα και να συγχρονίσετε όλες τις εφαρμογές και τα έγγραφά του. Σε αντίθετη περίπτωση, αν κάποιος δεν έχει το Android, το οποίο, επίσης, δεν έχει σημασία μπορείτε να κατεβάσετε ακόμα και να ξεκινήσετε εφαρμογές.

Για να κατεβάσετε εφαρμογές το μόνο που χρειάζεται είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα του παιχνιδιού η της εφαρμογής και κάντε κλικ στο κουμπί λήψης.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι αντί για το δάχτυλό σας ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  παιχνίδια όπως το Angry Birds Space ή ακόμη και άλλα δωρεάν παιχνίδια από το Google Play που απαιτούν οθόνες αφής. 

Ωστόσο αν είστε από τους τυχερούς και έχετε στην κατοχή σας κάποιο υπολογιστή με Windows με υποστήριξη οθόνης αφής τότε είναι σαν να έχετε μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε ένα μεγάλο Tablet. Στο πρόγραμμα μπορείτε να ρυθμίσετε την γλώσσα που επιθυμείτε και να προσθέσετε πολλές ακόμη ρυθμίσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε ότι τα βέλη θα χρησιμοποιηθούν, αντί της επιτάχυνσης, έτσι ώστε να παίξετε όλα τα παιχνίδια εύκολα. H εφαρμογή μετά από πολλά στάδια δοκιμών και εκδόσεων έχει ωριμάσει αρκετά, καθώς νέες εκδόσεις αντικαθιστούν τις παλαιότερες. Η χρήση του εξομοιωτή είναι πολύ απλή δεν χρειάζεται από πλευράς του χρήστη σχεδόν καμία ρύθμιση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός των εφαρμογών και των παιχνιδιών που θα βρείτε στο Google Play, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξεχωριστά και αρχεία Adroid (apk) κλικάροντας στην σχετική επιλογή του μενού της εφαρμογής. 

Η απόδοση της εφαρμογής είναι εκπληκτική αγγίζοντας σχεδόν το 100% της πραγματικών δυνατοτήτων ενός Android κινητού η tablet εφόσον ο υπολογιστής διαθέτει το χαρακτηριστικό Hardware Virtualization που υπάρχει πλέον σε όλους τους σύγχρονους υπολογιστές. Ωστόσο ακόμη και να μην διαθέτει ο επεξεργαστής σας αυτό το χαρακτηριστικό, θα τρέξει και θα παίξει πολύ καλά όλες σχεδόν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

Κατά τα άλλα η λειτουργία του είναι πολύ απλή, επιλέγετε την εφαρμογή ή το παιχνίδι που θέλετε το κάνετε εγκατάσταση και το τρέχετε. Τώρα όσον αφορά την απόδοσή του θα έλεγα ότι μας εκπλήσσει ευχάριστα αφού οι εφαρμογές και τα παιχνίδια που κατέβασα και δοκίμασα στα windows 11 έτρεξαν ικανοποιητικά με εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης. 

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 

  1. Αφού τρέξετε για πρώτη φορά το emulator κάντε κλικ στο γραναζάκι στο μενού της εφαρμογής (κάτω δεξιά).
  2. Επιλέξτε perfomance, όπως βλέπετε, η εφαρμογή αναγνωρίζει τον αριθμό των πυρήνων του επεξεργαστή σας και κάνει μία αυτόματη ρύθμιση. Ωστόσο εσείς μπορείτε να την αλλάξετε και να δώσετε περισσότερη επεξεργαστική ισχύ στον εξομοιωτή αυξάνοντας τον αριθμό των πυρήνων. Ωστόσο, θα πρέπει να αφήσετε τουλάχιστον ένα πυρήνα ώστε να λειτουργεί ο υπολογιστή σας χωρίς να ΄΄σέρνεται΄΄ Αν θέλετε να δουλεύετε ταυτόχρονα και τον υπολογιστή σας, δώστε 1-2 το πολύ πυρήνες στην εφαρμογή. Τώρα, αν έχετε πάνω από 12 Gb εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας μπορείτε να δώσετε 4 Gb στον εξομοιωτή και να κρατήσετε 8Gb για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας. 
  3. Στην επόμενη καρτέλα που βλέπετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ανάλυση, επιλέξτε την ανάλυση που επιθυμείτε και το αντίστοιχο DPI. Θα πρέπει να ξέρετε ότι μεγαλύτερη ανάλυση συνεπάγεται και μεγαλύτερη ποιότητα εικόνας, υπό την προϋπόθεση ότι ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών σας έχουν κάποια σχετική ισχύ, διαφορετικά θα έχετε καθυστερήσεις.

  4. Τέλος, στην τρίτη κάρτα επιλέξτε μεταξύ συμβατότητας ή απόδοσης και δοκιμάστε την απόδοση του, μεταξύ του OpenGL και του DirectX.

  5. Από εκεί και μετά αξίζει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα το GamePad που τυχόν θα προσθέσουμε για να παίξουμε παιχνίδια, επίσης μπορεί να τρέξει και να εγκαταστήσει αρχεία APK από τον υπολογιστή σας απευθείας στον εξομοιωτή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή θα τρέξει σε κάθε υπολογιστή με windows, ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για να το απολαύσετε σαν να τρέχατε Android στο φυσικό τους περιβάλλον θα πρέπει ο υπολογιστής σας να διαθέτει Hardware virtualization και μνήμη 8 GB τουλάχιστον. Μία σημαντική αλλαγή είναι ότι στην νέα της έκδοση 5 χρησιμοποιεί 40% λιγότερη μνήμη RAM από άλλες πλατφόρμες για πιο γρήγορη και ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιών και καταναλώνει σημαντικά λιγότερη CPU ενώ διατηρεί σταθερό FPS σε μεγάλες περιόδους παιχνιδιών.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή Bluestacks


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .