//Add More external stylesheets Iperius Backup Free : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα Windows



Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Iperius Backup Free : Δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα Windows

read

Το Iperius Backup Free είναι ένα δωρεάν λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τα Windows, απλό, αξιόπιστο, αποτελεσματικό, με δυνατότητα αυτόματων ειδοποιήσεων, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποστολής μηνυμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμβατό με Windows Server 2012, Server 2016, Server 2019 και Windows 10, χωρίς περιορισμό άδειας χρήσης, είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, μάλιστα κυκλοφόρησε σε εμπορικές εκδόσεις για εκείνους που χρειάζονται ακόμα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τις εταιρείες τους. 

Υποστηρίζει συμπίεση zip χωρίς όριο μεγέθους, επαυξητική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, έλεγχο ταυτότητας δικτύου και την εκτέλεση εξωτερικών δεσμών ενεργειών και προγραμμάτων, περιλαμβάνει λειτουργίες σχεδιασμού, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας με βάση συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά χρονοδιαγράμματα αντιγράφων ασφαλείας με βάση τις ημέρες του μήνα ή της εβδομάδας, αλλά και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. 

Το Iperius Backup, μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και φακέλων σε οποιαδήποτε συσκευή αποθήκευσης ή μέσω του δικτύου, ακόμα και σε επαυξητική ή διαφορική λειτουργία, και μπορεί να διατηρήσει πολλά αντίγραφα ασφαλείας. 

Η δωρεάν έκδοση του Iperius Backup έχει όλες τις λειτουργίες ειδοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των εμπορικών εκδόσεων και σας επιτρέπει να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την εκτέλεση κάθε αντιγράφου ασφαλείας, σε έναν ή περισσότερους παραλήπτες. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής την πρώτη φορά που θα πάρετε αντίγραφα ασφαλείας θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε το e-mail σας για να ενεργοποιηθεί

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .