//Add More external stylesheets SOS Alert : Εφαρμογή έκτακτης ανάγκης



Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

SOS Alert : Εφαρμογή έκτακτης ανάγκης

read

Το SOS Alert είναι μια εφαρμογή σας βοηθήσει  σε έκτακτες περιπτώσεις  επικοινωνώντας με τις επαφές έκτακτης ανάγκης που έχετε καθορίσει. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ένας σύνδεσμος της τρέχουσας τοποθεσίας σας στους Χάρτες Google αποστέλλεται στις επαφές έκτακτης ανάγκης, ώστε να μπορούν να σας εντοπίσουν με ακρίβεια.

Οι επαφές έκτακτης ανάγκης και το μήνυμα SOS αποθηκεύονται τοπικά στη συσκευή σας, επομένως κανένας άλλος εκτός από εσάς δεν έχει πρόσβαση σε αυτήν Μπορείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα SOS και να προσθέσετε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον εαυτό σας.

Αν βρεθείτε σε μια κατάσταση κινδύνου πατήσετε το κουμπί SOS στην εφαρμογή. Μόλις πατήσετε το κουμπί ξεκινά αμέσως μια αντίστροφη μέτρηση 3 δευτερολέπτων (μπορείτε να ακυρώσετε την ειδοποίηση SOS αν θέλετε, πριν από τη λήξη της αντίστροφης μέτρησης) και όταν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, η εφαρμογή ανακτά την τοποθεσία σας από το GPS στη συσκευή σας και στέλνει (μέσω SMS) την τοποθεσία σας μαζί με το μήνυμα SOS (το οποίο είναι προ-αποθηκευμένο στη συσκευή σας) στις επαφές έκτακτης ανάγκης στις οποίες έχετε εγγραφεί η εφαρμογή. Οι επαφές που έχετε καταχωρήσει θα λάβουν το μήνυμα SOS και έναν σύνδεσμο της τρέχουσας τοποθεσίας σας ως SMS από τον αριθμό του κινητού σας


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .