//Add More external stylesheets Διαχείριση αρχείων : Η κορυφαία εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android



Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Διαχείριση αρχείων : Η κορυφαία εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android

read

Δωρεάν, γρήγορο και με πλήρεις δυνατότητες εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android. Λόγω της απλής εμφάνισής του, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τα αρχεία και τους φακέλους σας στη συσκευή σας, NAS (Network-attached storage) και αποθήκες Cloud, όπως είναι το Dropbox και το Google Drive. 

Υποστηρίζει κάθε τρόπο διαχείρισης αρχείων (αναζήτηση, πλοήγηση καταλόγου, αντιγραφή και επικόλληση, αποκοπή, διαγραφή, μετονομασία, συμπίεση, αποσυμπίεση, μεταφορά, λήψη. Υποστηρίζει επίσης αρχεία πολυμέσων και σημαντικές μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων apk.

Μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία και τους φακέλους στον τοπικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας, να διαχειριστείτε όλους τους φακέλους και τα αρχεία σας στην κάρτα SD, να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία (συμπεριλαμβανομένων apk και τα αρχεία zip) στο φάκελο λήψης.

Μπορείτε ακόμη, να διαχειριστείτε αρχεία εικόνας (Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: BMP, GIF, jpg, png, κτλ), να διαχειριστείτε αρχεία μουσικής. (Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: MP3, OGG, FLAC, M4P, WAV, WMA και κλπ), να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία βίντεο στη συσκευή σας. (Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: ASF, AVI, FLV, MP4, MPEG, WMV και κ.λπ.), να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία εγγράφων στη συσκευή σας. (Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων: doc, ppt, pdf, και κλπ) .

Τέλος, μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στην τοπική συσκευή σας. Μπορείτε να σταματήσετε ή να διαγράψετε εφαρμογές, να διαγράψετε δεδομένα ή εφαρμογές, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των app σας ως αρχείο apk, να διαχειριστείτε τα νέα αρχεία που πρόκειται να μετακινήσετε και να κατεβάσετε την τοπική συσκευή σας, να έχετε πρόσβαση αποθήκευσης σύννεφο σας, όπως το Dropbox και το Google Drive, να αποκτήσετε πρόσβαση σε απομακρυσμένες ή κοινόχρηστο αποθηκευτικό χώρο όπως το NAS και FTP server και να αποκτήσετε πρόσβαση στο Android από το PC για να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία και τους φακέλους τοπικά στην Android συσκευή σας χρησιμοποιώντας FTP (Πρωτόκολλο Μεταφοράς Αρχείων).



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!