//Add More external stylesheets PhotoPageGen : Πώς να δημιουργήστε φωτογραφικά Άλμπουμ και να τα ανεβάστε στο διαδίκτυο



Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

PhotoPageGen : Πώς να δημιουργήστε φωτογραφικά Άλμπουμ και να τα ανεβάστε στο διαδίκτυο

read

Αν ψάχνετε κάποια εφαρμογή για να δημιουργήσετε απλά και γρήγορα εντυπωσιακά φωτογραφικά άλμπουμ στο διαδίκτυο σταματήστε εδώ. Το PhotoPageGen είναι η εφαρμογή που ψάχνετε. Πρόκειται για μία εκπληκτικά απλή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τα δικά σας άλμπουμ να προσαρμόστε τα φόντα, τα χρώματα, τις μικρογραφίες και πολλές άλλες λεπτομέρειες έτσι ώστε να τους δώσετε επαγγελματική εμφάνιση. Ξεκινώντας, αφού κατεβάσετε και τρέξετε την εφαρμογή σύρτε το φάκελο με τις φωτογραφίες σας στο αντίστοιχο πεδίο μέσα στο μενού του προγράμματος και πατήστε Preview για να κάνετε προεπισκόπηση του άλμπουμ σας. Από εκεί και μετά, μπορείτε να αλλάξετε το Background το χρώμα του το μέγεθος στις φωτογραφίες σας και πολλές άλλες λεπτομέρειες. 

Αφού ολοκληρώσετε τις δοκιμές σας κάντε κλικ στο Publish για να ανεβάσετε στο διαδίκτυο το άλμπουμ σας μέσω του Webserver σας. Αν δεν έχετε διαθέσιμο χώρο σε κάποια υπηρεσία host ή αν αυτά που βλέπετε σας φαίνονται κινέζικα ακολουθήστε τον πιο απλό εναλλακτικό τρόπο. Επιλέξτε το πεδίο NetLify,και κάντε κλικ στον σύνδεσμο. Κάντε εγγραφή στην υπηρεσία και σύρτε ξανά τον ίδιο φάκελο με τις φωτογραφίες που είχατε προσθέσει προηγουμένως στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής.



ΒΗΜΑΤΑ

  1. Τρέξτε την εφαρμογή και σύρτε τον φάκελο με τις φωτογραφίες σας στο μενού της εφαρμογής, περιμένετε λίγο μέχρι να εμφανιστούν οι εικόνες. Γράψτε αν θέλετε κάποιο τίτλο και την ημερομηνία του άλμπουμ σας και μετά πατήστε προεπισκόπηση για να δείτε πώς φαίνονται οι φωτογραφίες σας.

  2. Κάντε κλικ στο config για ρυθμίστε το άλμπουμ σας επιλέγοντας και τροποποιώντας το, αλλάζοντας το υπόβαθρο τα χρώματα και οποιεσδήποτεάλλες λεπτομέρειες σύμφωνα με τις δυνατότητες που σας παρέχει η εφαρμογή.

  3. Αφού ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις σας πατήστε πάλι στο config για να κλείσει. Κάνει τώρα κλικ στο config που βρίσκεται πάνω από το κουμπί publish και επιλέξτε το πεδίο NetLify, κάντε κλικ επάνω του και στην ιστοσελίδα που θα μεταφερθείτε πατήστε εγγραφή.
  4. Mόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σύρτε το φάκελό σας στο https://app.netlify.com/drop και περιμένετε λίγο μέχρι να ανεβούν οι φωτογραφίες σας. Αφού ολοκληρωθεί το upload, πάρτε το σύνδεσμο που θα δημιουργηθεί μετά την ολοκλήρωσή του και επικολλήστε στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής.

  5. Τέλος, δώστε τον σύνδεσμο σε αυτούς που θέλετε να δουν το άλμπουμ σας. Aν επιθυμείτε το άλμπουμ σας να μην ευρετηριάζεται από τις μηχανές αναζήτησης ώστε να μην το βλέπουν και άλλοι πριν ξεκινήσετε κάντε κλικ στην επιλογή Private της εφαρμογή. 
Aν επιθυμείτε το άλμπουμ σας να μην ευρετηριάζεται από τις μηχανές αναζήτησης ώστε να μην το βλέπουν και άλλοι πριν ξεκινήσετε κάντε κλικ στην επιλογή Private της εφαρμογή.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .