//Add More external stylesheets Clean Space : Διαγράψτε άχρηστα αρχεία από τον υπολογιστή σας



Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Clean Space : Διαγράψτε άχρηστα αρχεία από τον υπολογιστή σας

read

Αυτό το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να απαλλάξει τον υπολογιστή σας από τα ηλεκτρονικά σκουπίδια και να προστατεύσει το ιδιωτικό σας απόρρητο. Τα σκουπίδια του υπολογιστή σας περιλαμβάνουν πολλά αρχεία (για παράδειγμα, προσωρινή μνήμη και προσωρινά αρχεία διαφόρων προγραμμάτων και Windows OS), αρχεία cookie στο διαδίκτυο, ιστορικό περιήγησης στο διαδίκτυο, αρχεία καταγραφής, αρχεία index.dat, καταχωρήσεις μητρώου κ.λ.π. στον υπολογιστή σας, συνήθως σε κρυφό φάκελο συστήματος, που σημαίνει εκτός των άλλων, σπατάλη σε gigabytes πολύτιμου χώρου στο δίσκο. 

Ο καθαρισμός της ανεπιθύμητης προσωρινής μνήμης, θα επιτρέψει στο λειτουργικό σύστημα των Windows και σε άλλα προγράμματα να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Η βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του προγράμματος και κανείς δεν θα μπορεί να παρακολουθεί την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. 

Τα δεδομένα διαγράφονται μόνιμα, έτσι φυσικά παραμένετε ασφαλής. Ακόμα και ειδικά προγράμματα που χρησιμοποιήθηκαν δεν θα ήταν σε θέση να επαναφέρουν τα διαγραμμένα δεδομένα. Η διασύνδεση του προγράμματος είναι τόσο απλή που ακόμη και οι πιο αρχάριοι μπορούν να το λειτουργήσουν. Το πρόγραμμά  έχει λάβει πολλά βραβεία από αξιόλογους οργανισμούς αξιολόγησης και bloggers.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .