//Add More external stylesheets PortDroid - Network Analysis Kit : Εφαρμογή ανάλυσης δικτύου



Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

PortDroid - Network Analysis Kit : Εφαρμογή ανάλυσης δικτύου

read

Το PortDroid είναι μία εφαρμογή ανάλυσης δικτύου που προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών για την εξέταση του δικτύου σας. Είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών ανάλυσης δικτύου, όπως η εύρεση των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο σας, η ανίχνευση των ανοιχτών θυρών στις συσκευές, και η εκτέλεση ping σε διάφορες διευθύνσεις IP.

Μια από τις κύριες λειτουργίες του είναι η δυνατότητά του να εμφανίζει τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας και να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε συσκευή, όπως τη διεύθυνση MAC, τη διεύθυνση IP, και το όνομα της συσκευής. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για την παρακολούθηση του δικτύου σας και για την εντοπισμό τυχόν ανεπιθύμητων συσκευών που ενδέχεται να είναι συνδεδεμένες.

Επιπλέον, διαθέτει εργαλεία για την ανίχνευση ανοιχτών θυρών στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο σας. Αυτό είναι χρήσιμο για την εξερεύνηση της ασφάλειας του δικτύου σας και για την εντοπισμό πιθανών ευπάθειών στις συσκευές.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες για το τοπικό σας δίκτυο, όπως για παράδειγμα για να δείτε ποιοι είναι συνδεδεμένοι στο ασύρματο δίκτυό wifi. Θα αναγνωρίσει όλες τις συσκευές στο ίδιο δίκτυο και από εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε περαιτέρω έρευνα και να ανοίξετε το σαρωτή θύρας σε οποιαδήποτε από τις συσκευές που βρέθηκαν.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .