//Add More external stylesheets Corrupt PDF Viewer : Ανοίξτε κατεστραμμένα αρχεία PDF



Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Corrupt PDF Viewer : Ανοίξτε κατεστραμμένα αρχεία PDF

read

Τα αρχεία pdf είναι απαραίτητα για πολλούς ανθρώπους στην καθημερινότητά τους. Χρησιμοποιούνται για την ανταλλαγή εγγράφων και πληροφοριών μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών επαφών. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν προσπαθείτε να ανοίξετε ένα PDF αρχείο, ειδικά εάν είναι κατεστραμμένο. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως είναι η κακή μεταφορά του αρχείου, η βλάβη του δίσκου ή ακόμα και η κακή δημιουργία του PDF αρχείου.

Όταν αντιμετωπίζετε ένα κατεστραμμένο PDF αρχείο, ο πρώτος σας στόχος είναι να το επισκευάσετε, ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα περιεχόμενά του.

Το Corrupt PDF Viewer είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν και να βλέπουν κατεστραμμένα αρχεία PDF στα Windows αμέσως. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία επισκευής PDF το Corrupt PDF Viewer μπορεί να ανοίξει και να εμφανίσει το προβληματικό περιεχόμενο PDF απευθείας όπως το άνοιγμα ενός κανονικού αρχείου PDF.

Σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο σε ένα νέο ακέραιο αρχείο PDF, το οποίο θα μπορούσε να προβληθεί από άλλους αναγνώστες PDF ή προγράμματα περιήγησης ιστού. Εκτός αυτού, υποστηρίζει την εξαγωγή επισκευασμένων σελίδων PDF σε εικόνες ή την εκτύπωσή τους σε εκτυπωτές.

Λειτουργεί με  απλό τρόπο. Αρχικά, επιλέγετε το κατεστραμμένο PDF αρχείο που θέλετε να επισκευάσετε και το ανεβάζετε στο εργαλείο. Στη συνέχεια, το εργαλείο αναλύει το αρχείο και προσπαθεί να επισκευάσει τυχόν βλάβες ή προβλήματα που ενδέχεται να έχει. Τέλος, σας επιτρέπει να κατεβάσετε το επισκευασμένο PDF αρχείο και να αποκτήσετε πρόσβαση στα περιεχόμενά του.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους χρησιμοποιούν συχνά PDF αρχεία και αντιμετωπίζουν προβλήματα με κατεστραμμένα αρχεία. αυτό το αρχείο PDF είναι κατεστραμμένο και δεν μπορεί να ανοίξει. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Corrupt PDF Viewer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .