//Add More external stylesheets Foto-Mosaik-Edda : Δημιουργήστε ψηφιδωτά από φωτογραφίες



Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Foto-Mosaik-Edda : Δημιουργήστε ψηφιδωτά από φωτογραφίες

read

Το Foto-Mosaik-Edda είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να δημιουργείτε φωτογραφίες ψηφιδωτών φωτογραφιών από τον δικό σας υπολογιστή. 

Μια φωτογραφία ψηφιδωτού αποτελείται από μικροσκοπικές φωτογραφίες οι οποίες είναι τοποθετημένες μεταξύ τους κατά τέτοιο τρόπο ώστε από απόσταση να συνδυάζονται ώστε να δημιουργούν την εμφάνιση μιας νέας εικόνας.

Για να δημιουργήσετε μια φωτογραφία μωσαϊκού φωτογραφιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακές φωτογραφίες από τη συλλογή σας, για παράδειγμα από τις τελευταίες διακοπές σας ή την οικογένειά σας.

Η εφαρμογή,  αναλύει τις φωτογραφίες και στη συνέχεια τις προσθέτει σε μία ή περισσότερες βάσεις δεδομένων από τις οποίες σχεδιάζονται για να δημιουργήσουν το ψηφιδωτό σας. 

Η τρόπος λειτουργίας του δεν είναι δύσκολος αν και θα χρειαστεί πιθανώς να κάνετε κάποιες δοκιμές μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή Foto-Mosaik-Edda


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .