//Add More external stylesheets Model Air Design : Ο εύκολος τρόπος σχεδίασης μοντέλων αεροσκαφών



Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Model Air Design : Ο εύκολος τρόπος σχεδίασης μοντέλων αεροσκαφών

read

Το Model Air Design είναι ο νέος,  δωρεάν, γρήγορος και εύκολος τρόπος δημιουργίας μοντέλων αεροπλάνων. Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο λογισμικού για τον σχεδιασμό μοντέλων αεροσκαφών.Το Model Air Design απευθύνεται σε κάθε άτομο,  που έχει την επιθυμία να σχεδιάσει και να δημιουργήσει μοντέλα αεροπλάνων, αλλά έχει βρει το λογισμικό Computer Aided Design (CAD) πολύ δύσκολο και χρονοβόρο για εκμάθηση.

Μπορείτε να σχεδιάζετε μοντέλα υπολογιστών, σε μορφή 3D, χωρίς την πολυπλοκότητα του λογισμικού 3D CAD. Είναι τόσο εύκολο και διαισθητικό στη χρήση που δεν θα δυσκολευτείτε να μάθετε να δημιουργείτε με αυτό. Θα σχεδιάσετε μοντέλα αεροπλάνων μέσα σε λίγα λεπτά.

Με το Model Air Design μπορείτε να δημιουργείτε ένα μοντέλο αεροσκάφους υπολογιστή από μια ομάδα εξαρτημάτων αεροπλάνου. Αντί να σχεδιάζετε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια του αεροσκάφους, απλώς επιλέγετε από μια επιλογή προσχεδιασμένων εξαρτημάτων. Το Model Air Design θα συναρμολογήσει και θα σχεδιάσει το αεροσκάφος από τα μέρη που θα επιλέξετε. 

Επιπλέον, θα μπορείτε να τροποποιήσετε και να τοποθετήσετε τα μέρη του αεροπλάνου όπως θέλετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να τροποποιήσετε ένα φτερό σε μήκος, πλάτος ή ύψος και μπορείτε να το τοποθετήσετε ψηλότερα, χαμηλότερα, εμπρός ή πίσω. Το Model Air Design καθιστά δυνατή την οπτικοποίηση των ιδεών σχεδιασμού του αεροσκάφους σας. Μόλις δείτε πώς θα μοιάζει το αεροπλάνο σας, μπορείτε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε σχέδια, να κόβετε ξύλο, να διαμορφώνετε αφρό ή να χρησιμοποιείτε υαλοβάμβακα για να φτιάξετε το μοντέλο σας.

Το Model Air Design δεν μοιάζει με ένα συμβατικό πρόγραμμα CAD. Πρόκειται στην ουσία για ένα εργαλείο οπτικού σχεδιασμού. Δεν είναι όπως  πρόγραμμα CAD με την έννοια ότι δεν παρέχει μετρήσεις και δεν δημιουργεί γραμμικά σχέδια που θα βοηθούσαν στη δημιουργία σχεδίων μοντέλων αεροπλάνου. 

Ωστόσο, η εμπορική έκδοση αυτής της εφαρμογής, όταν ολοκληρωθεί, θα εξάγει ένα αρχείο μοντέλου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα περισσότερα προγράμματα CAD για την παραγωγή γραμμικών σχεδίων και την παροχή ακριβών μετρήσεων για την κατασκευή ενός μοντέλου αεροσκάφους.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .