Fotor : Πολυεφαρμογή δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών και κολάζ για κινητά και υπολογιστές



Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Fotor : Πολυεφαρμογή δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών και κολάζ για κινητά και υπολογιστές

read

Πρόκειται για μία μία εκπληκτική εφαρμογή που όχι μόνο το εγγυάται αλλά μέσα από το απλό αλλά περιεκτικότατο μενού της θα σας δώσει δυνατότητες επεξεργασίας που πολύ δύσκολα θα βρείτε σε άλλα παρόμοιας δυναμικότητας προγράμματα.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας, να τις περικόψετε, να ρυθμίσετε την καμπύλη φωτισμού, να τις περιστρέψτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια της φωτογραφίας είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα, να ρυθμίσετε τα χρώματα, να προσθέσετε κορνίζες, εικόνες clip art, κείμενο, να προσθέσετε εφέ και αν θέλετε να την ανεβάσετε απευθείας είτε στο Flicr, στο Facebook, είτε τέλος στο Twiter. 

Aν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες όπως ακριβώς θα κάνατε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα της εφαρμογής μέσω του web interface υπάρχει η δυνατότητα.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή διαθέτει και ξεχωριστή επιλογή για να κάνουμε κολλάζ στις φωτογραφίες μας επιλέγοντας ένα από τα δεκάδες έτοιμα πρότυπα που διαθέτει γι΄ αυτό το σκοπό.

Οι δυνατότητες που παρέχει είναι πάρα πολλές, πολλές από τις οποίες παρέχονται δωρεάν. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις επιπλέον δυνατότητες της εφαρμογής θα πρέπει να αγοράσετε κάποια συνδρομή.  


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .